Hansa BHGI63112025, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Hansa BHGI63112025 e o plită care necesită alimentare cu gaz și are: 4 arzătoare (din care cel mare e unul Wok), aprindere electrică și finisaj inox. Arzătorul Wok e un arzător special care necesită o tigaie specială Wok (lată și joasă). Această zonă de ardere se adresează gătitului în stil asiatic. Deci e mai mult decât o plită incorporabilă clasică. Butoanele sale nu sunt senzitive ca și la plitele vitroceramice, ci pot fi acționate mecanic ca și la aragazuri. Din păceta acestea nu sunt așezate frontal (unde erau mai la îndemână) ci lateral, motiv pentru are o bilă neagră din partea mea. Având în vedere că are un arzător mic în partea dreapta-față, se poate ajunge ușor la butoane. În rest nu prea am ce să-i reproșez. Cea mai bună alternativ la acesta ar fi un electrică ca BHCI63306. Însă, dacă nu aveți prea mulți bani sau aveți un buget limitat (aveți nevoie și de un cuptor corespunzător), acesta e cea mai bună soluție. BHGI63112025 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, Hansa BHGI63112025 necesită alimentare cu gaz și deci aveți nevoie de o butelie cu gaz în apropierea sa. Plita e dotată cu grătar din fontă și patru arzătoare: două arzătoare normale în partea din spate, unul mare WOK și unul mic. Aprinderea butoanelor se face prin apăsare+răsucire, deci aveți nevoie de numai un buton și o singură mână. Puteți găti ușor, confortabil și eficient (arzătoarele sunt destul de puternice). Înainte de instalare trebuie să luați corect măsura, deoarece plita are o lățime de 60 cm și o adâncime de 53 cm. Înălțimea sa de 4 cm e oarecum irelevantă ca și la oricare alt model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are arzător Wok, e accesibilă, finisajul în culoarea inoxului îi dă un plus de eleganță, nu necesită un spațiu prea mare pentru instalare, are siguranță în eventulitate că se stinge flacăra și e fiabilă.

Minusuri: butoanele sunt așezate în lateral.

Concluzie

Dacă nu vă permiteți o plită vitroceramică sau pur și simplu nu doriți să plătiți prea mult curent, varianta cu alimentare cu gaz e mai accesibilă și nu vă stoarce de bani lunar (e mai rentabil cu gaz decât cu alimentare electrică). Cred că v-am dat suficiente motive pentru care să optați pentru plita incorporabilă Hansa BHGI63112025 în special că nu sunt pra multe astfel de modele pe piață (majoritatea fiind vitroceramice).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa BHGI63112025, plita incorporabilă”

Comentariile sunt închise.