Hansa BHGI63110035, plită incorporabilă ieftină

Plita incorporabilă Hansa BHGI63110035 e o alegere ieftină și fiabilă pentru oricare dintre voi. Dacă nu vă place cum arată există alternative de la acest brand sau de la alții. Toate plitele care trebuie incorporate au două grătare și aprindere integrate. Bineînțeles, veți alege și un cuptor incorporabil iar eu aș alege doar unul electric și nu pe gaz. Cele electrice sunt mai bune deoarece nu e nevoie de un randament mare ci de o distribuirea mai bună a căldurii. Deci preparatele vor fi uniform gătite și fiecare cuptor e diferit (ca volum, dotări și tehnologii). Curățarea plitei nu va fi o provocare deoarece se poate lua ușor grătarul jos.

Prețul ei e foarte mic comparativ cu alte plite și nu cred că veți găsi alta mai ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea plitei e pe gaz dar în apropiere aveți nevoie de o alimentare electrică deoarece are aprindere electrică. Pentru a aprinde un arzător puteți folosi o singură mână deoarece butonul trebuie doar apăsa și rotit. La toate plitele cu gaz aprinderea e la fel. Are 4 arzătoare, fiecare are o putere diferită: unul mare, două normale și unul mic.

Panoul de control e așezat frontal și unde e mai la îndemână. Un arzător e dotat cu siguranță pentru ca la stingerea flăcării se întrerupe și alimentarea. Grătarul din fontă e mai bun deoarece are o durabilitate mai îndelungată. Finisajul e destul de plăcut și culoarea inox e elegantă.

Nu trebuie să vă rezumați doar la un model dacă aveți un buget mare, însă nu trebuie să uitați și de cuptor deoarece cuptoarele sunt mai scumpe.

Plusuri: are un preț atractiv, design plăcut, grătare din fontă, aprindere ușoară, se instalează ușor (dacă respectați instrucțiunile din manual), fiabilă și altele.
Minusuri: la acest preț nu are.

Hansa BHGI63110035 poate fi instalată cu ușurință poate reprezenta soluția perfectă. E găsesc două motive pentru care o plită cu gaz e mai bună decât una electrică: prețul mai bun și randamentul ridicat. Mâncarea preparată pe o astfel de plită e mai bună decât pe una electrică deoarece se prepară repede. Jos am pus un clip cu ea după ce a fost instalată.

Te-ar mai putea interesa