Hansa BHGI63100015

Plita incorporabilă Hansa BHGI63100015 e o recomandare accesibilă și cu randament mare. Spre deosebire de una electrică, e mai ieftină și are finisaj inox. Bineînțeles arată mai bine în realitate decât în poze, iar pentru a vă face o idee v-am pus o poză dar și un clip. Poate fi instalată pe un mobilier mai mic, deoarece are o adâncime mică și butoanele sunt poziționa în lateral. Chiar dacă nu sunt în partea frontală, sunt la îndemână iar aprinderea electrică e integrată. Nu e identică ca și la aragazuri deoarece arzătoarele se prin prin apăsare și rotire, deci mult mai ușor și aveți nevoie doar de o singură mână. Poate fi luată și în rate fixe în cazul în care nu aveți bani la ora actuală dar aveți un venit lunar decent. BHGI63100015 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are patru zone de gătit iar fiecare se adresează unei sarcini mai mari/mici. Arzătoarele sunt identice cu cele ale aragazurilor, cele normale fiind în partea din spate iar celelalte două sunt în partea frontală. Vine cu siguranță care e utilă atunci când se stinge flacăra accidental, mai precis, întrerupe alimentarea cu gaz. Pe partea de design, se observă că are butoane de tip push-up, finisaj inox, grătar împărțit în două iar cablul de alimentare nu e foarte lung (aveți nevoie de o priză pentru a alimenta). Chiar dacă e cu gaz, are nevoie de alimentare electrică pentru aprinderea arzătorului.

Poate fi instalată cu ușurință, însă trebuie să citiți cu atenție în manualul său despre dimensiunile nișei (zonei care trebuie decupată din blat). Dacă nu v-ați luat încă mobilierul de bucătărie și vă doriți un cuptor incorporabil, ar fi ideal să vă luați cuptorul înainte pentru a știi dimensiunile nișei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț decent, arată bine, are două grătare și nu unul ca la aragaz (puteți curăța mai ușor), se curăță destul de ușor dar nu la fel de bine ca și la cele cu sticlă neagră, randament mare și e elegantă.

Minusuri: chiar nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Hansa BHGI63100015 e recomandarea mea de la acest producător, în acest buget și dacă vreți ceva mai mare, există suficiente soluții elegante și funcționale. Am pus o prezentare mai jos a acestei plite incorporabile pentru a vedea cum arată. Se observă că dimensiunile nișei sunt mai mici decât cele ale plitei:

Te-ar mai putea interesa