Hansa BHGI63010, plită incorporabilă cu supape de siguranță

Plita incorporabilă Hansa BHGI63010 are 4 arzătoare pe gaz care sunt dotate cu supape de siguranță. Toate plitele beneficiază de o astfel de dotare ori de una similară (la alte branduri poate fi puțin mai diferit). Randamentul e dat de tipul de alimentare dar și de tehnologii. Un arzător mare cu două inele de ardere e ceva mai puternic (mă refer la cele Wok), iar o așa plită costă ceva mai mult. Arzătorul Wok se adresează celor care vor să gătească un anumit preparat cu tigaie specială. Această plită se adresează celor care vor un aparat ieftin și bun.

Din poza de jos se poate vedea că are grilaje ceva mai interesante decât la restul și puteți pune chiar și vase de dimensiuni mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că are arzătoare pe gaz deoarece are grătar, dar pot fi modele și cu grătare pentru fiecare arzător în parte pentru ca să iasă mai bine în evidență sticla neagră termorezistentă. Această plită are un finisaj pe inox și butoane argintii care se asortează perfect cu restul plitei. Astfel, grătarele și arzătoarele sunt mai vizibile și acestea se demontează ușor când curățați suprafața plitei.

Dimensiunile plitei sunt decente, dar pentru instalare trebuie să aflați dimensiunile nișei din manual (mă refer la secțiunea ce trebuie tăiată din blat).

Păreri pro și contra

Arzătoarele sunt ceva mai puternice decât la alte plite, iar arzătorul mare are o putere maximă de 2.8 kW. Deci nu cred că mai e nevoie de arzător de tip Wok, pentru că face față cu brio oricărei provocări. E vorba de o plită elegantă care nu trebuie neglijată atunci când vreți un aparat electrocasnic de ultimă generație. Aragazurile nu mai sunt la modă deoarece oferă funcționalitate redusă și nu arată la fel de bine ca niște incorporabile.

Hansa BHGI63010 poate fi instalată ca oricare altă plită, doar că aceasta e mai îngustă decât una cu panou de control lateral. Atât în poza de sus, cât și în clipul de jos se poate vedea această plită și cât de bine arată pe un blat.

Te-ar mai putea interesa