Hansa BHGI61159, plită cu auto-aprindere

Plita Hansa BHGI61159 e un model accesibil care oferă niște caracteristici de luat în calcul în acest buget. Designul e reușit și îmi place panoul de control, butoanele au o formă plăcută. Se vede după design că e vorba de o plită pe gaz, deoarece modelele electrice au suprafață netedă realizată din sticlă vitroceramică iar grătarul lipsește. Arzătorul mare se află în față unde avem și pe cel mic, acestea fiind și cele mai des utilizate arzătoare.

Arzătorul Wok are un inel de ardere în plus care se află pe interior și căldura va fi ceva mai uniformă sub vas. Puteți găti în stil asiatic cu tigaie specială, folosiți o tigaie tip grill sau chiar un vas simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea totală a plitei e undeva la 7.4 kW și chiar va face față oricărei provocări. Puteți renunța la vechiul aragaz în favoarea unor incorporabile de ultimă generație și nu trebuie să cheltuiți mult. Arzătoarele au protecție împotriva scurgerii de gaz, adică se oprește alimentarea la stingerea flăcării. Pachetele promo cuptor+plită nu mi se par alegeri atât de inspirate cât timp vă doriți o anumită plită.

Păreri pro și contra

Are un sistem de aprindere automată a arzătoarelor, adică se apasă și se rotește butonul pentru a aprinde arzătorul. Arzătorul Wok are o putere mare – 2.8 kW, astfel că puteți găsi pe ele pentru întreaga familie. Cele patru arzătoare sunt poziționate, pentru ca voi să aveți acces ușor la cele mai des utilizate (arzătorul mic și cel mare). Sunt plite cu panou pe lateral, doar că spațiul din arzătoare e diferit, dar eu prefer pe cele ca și cea de sus. Lățimea e de 59 cm ca la multe altele, dar mai sunt variante mai speciale cu 2 sau 5 arzătoare.

Poate că și o plită cu numai 2 arzătoare ar fi o alegere bună pentru că aveți spațiu generos pe blat și poate că nu gătiți mult. Modelul Hansa BHGI61159 arată foarte bine pe argintiu și și se poate potrivi perfect cu cuptoarele incorporabile de culoarea neagră sau pe aceeași culoare.

Te-ar mai putea interesa