Hansa BHGI610502, plită incorporabilă cu aprindere integrată

Hansa BHGI610502 e o plită modernă pe gaz cu patru arzătoare. Precum la alte modele moderne şi în cazul acesteia avem prindere integrată în fiecare buton aşa încât să nu pierdem timpul cu chibrituri ori alte ustensile de aprins focul.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model premium de la un brand european. Din poza de alături se poate vedea că e un model din inox cu grătare de fontă.
Butoanele sunt poziţionate frontal aşa încât să fie uşor accesibile. Observaţi că e un panou de comandă mecanic.


Păreri pro şi contra

Plita Hansa BHGI610502 e una modernă cu sisteme de siguranţă, mai exact are supapă de siguranţă care opreşte alimentarea cu gaz în caz de stingere accidentală a flăcării.
Mulţi dintre cei care achiziţionează o plită modernă vor una pe care să stea bine vasele, iar datorită faptului că grătarul e din fontă o să aveţi stabilitate.
Dimensiunile sale sunt unele ok, adică de 5,2x59x52 îxlxa cm. Însă dacă vă trebuie dimensiunile exacte vă recomand să citiţi manualul de utilizare (paginile 60-63). La aceste pagini se face referire şi la modul de instalare.
Din păcate nu are arzător Wok, dar are arzător mare cu putere de 2,8 kW, mediu de 1,8 kW şi mic de 1kW. Aceste valori sunt cele maxim posibile.
Dacă vreţi neparat ceva cu Wok atunci acest model ar fi ceva similar aspectiv, dar cu un astfel de arzător. Un astfel de arzător e util la mâncăruri asiatice ori care trebuie să fie făcute rapid sub flacără mare.

Despre producătorul Hansa trebuie ştiut că e unul european localizat cu produse de calitate similară celora germane, motiv pentru care sunt apreciate de multă lume.
Ar mai trebui adăugat faptul că nu e un model smart care să vină cu vreo tehnologie de pornire automată a hotei precum hob2hood care e întâlnită la unele branduri.

Te-ar mai putea interesa