Hansa BHGI61050, plită incorporabilă cu grilaje din fontă

Plita incorporabilă Hansa BHGI61050 e una dintre cele mai interesante modele din acest buget și pot spune că are un design modern. Grătarul sau grilajul plitei e împărțit în două pentru a putea demonta și curăța mai ușor suprafața aparatului. Sunt mulți utilizatori cărora le-ar plăcea o plită pe inox deoarece se asortează perfect cu un cuptor pe aceeași culoare. Variantele retro sunt disponibile pe numeroase culori dar costă ceva mai mult. Nu sunt diferențe mari între plitele pe gaz deoarece nu sunt incorporate cine știe ce tehnologii, dar calitatea materialelor e foarte importantă.

Dacă optați pentru un cuptor incorporabil accesibil, nu veți ieși mult mai scump decât cu un aragaz. În acest caz, pachetele promo pot fi luate în calcul și le găsi la secțiunea cuptoare incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul plitelor pe gaz e mult diferit de cel al modelelor electrice, dar pot fi și variante pe gaz cu sticlă termorezistentă neagră (arată ca și sticla vitroceramică). Totuși, acest modele e unul cu suprafață pe inox și cu grilaje din fontă. Pot fi și grilaje din oțel, dar fonta e mai bună pentru acest tip de aparat.

Din poza de sus se vede dar nici nu puteați avea pretenții să vină cu arzător Wok, deoarece plita e destul de accesibilă. Acel arzător special are două inele de ardere, deci și puterea ar fi mult mai mare – peste 2.8 kW.

Păreri pro și contra

Acest model nu e foarte lat deoarece are un panou frontal – 59 cm, iar dacă țineți să câștigați și mai mult spațiu, un model Domino ar fi ideal. Aprinderea arzătoarelor e mai simplă la acest tip de aparat deoarece e vorba de un sistem de aprindere integrat, trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul. Cu alte cuvinte, e nevoie doar de o singură mână și e demonstrat în clipul de jos. Grilajele acestei plitei vă permit să mutați cu ușurință vasul fără a-l mai ridica.

Hansa BHGI61050 poate fi aleasă chiar dacă aveți un cuptor de la un alt brand. Până la urmă doar designul e important, adică să fie unul modern. Aparatele incorporabile sunt ceva mai avansate decât cele clasice, iar în acest caz e vorba de plita unui aragaz.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa BHGI61050, plită incorporabilă cu grilaje din fontă”

  1. Bună ziua, ma interesează daca se poate achiziționa doar grilajul de la plita? Mulțumesc!

Comentariile sunt închise.