Hansa BHGI61010, plită cu valvă de siguranță

Plita incorporabilă Hansa BHGI61010 e una pe inox și se vede poza de prezentare că are butoane pe aceeași culoare, pentru ca să nu iasă prea în evidență. Nu trebuie să aveți un buget foarte mare atunci când alegeți o plită și poate fi chiar de la un brand popular precum Hansa. Nu poate să coste prea mult pentru că materialele din care e construită nu sunt scumpe. Însă cele cu sticlă termorezistentă și cu grilaje din fontă, pot avea un preț cam piperat. Nu am luat în calcul tehnologii mai avansate de ardere sau dotări suplimentare.

Panoul de control e frontal, unde e vizibil și se poate ajunge ușor la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată ca o plită oarecare, doar că e vorba de o generație nouă cu un design plăcut și grilajele sunt destul de subțiri pentru că sunt din oțel emailat. Plitele au aceleași dimensiuni fie că au butoanele pe lateral ori în față. Doar plitele cu două arzătoare sunt mult mia înguste, însă mai sunt și cele cu 5 arzătoare care se adresează celor care gătesc mult sau mai multe preparate simultan.

Chiar dacă nu are grilaje din fontă, vasele stau foarte bine pe grilajele actuale.

Păreri pro și contra

Arzătoarele sunt diferite în diametru, astfel și puterea lor diferă de la 1 la 2.8 kW. Puterea totală instalată e impresionantă și e ceva mai mare la cele cu arzător special Wok (două inele de ardere). Aprindere automată e o caracteristică tot mai des întâlnită la noile plite, adică e de ajuns să apăsați și să rotiți butonul cu o singură mână. Aveți și valva de siguranță care oprește gazul la stingerea flăcării pentru a împiedica scurgerea de gaz prin locuință. Aparatele vechi nu vin cu astfel de dotări care treptat au devenit standard.

Hansa BHGI61010 e un aparat care se incorporează, adică se pune pe blat și pentru restul incorporabilelor din bucătărie aveți nevoie de corpuri speciale. Aceasta se poate pune unde vă permite să instalați hota, deci nu e obligatoriu să fie peste cuptor.

Te-ar mai putea interesa