Hansa BHGI31019, plită pe gaz cu lățime de 29 cm

Plitele cu 2 arzătoare nu sunt cu mult mai ieftine decât cele cu 4 arzătoare, doar că vă ajută să câștigați mai mult spațiu pe blat. Hansa BHGI31019 e un model ieftin pentru că are o putere instalată modestă și care poate fi de ajuns dacă nu gătiți mult ori pentru multe persoane. Se observă foarte ușor că grilajul e realizat din oțel emailat și nu din fontă care ar fi fost mai gros. Arată bine pe argintiu și cu acele butoane de culoare neagră, dar poate că vă atrag mai mult cele cu suprafață din sticlă negră.

Are un design simplu pe inox, finisaj care se potrivește cu cel al aparatelor din restul bucătăriei dar pot fi și pe alte culori dacă vă interesează stilul rustic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În față aveți panoul de control cu acele două butoane și e desenat pentru care arzătoare sunt. Aproape de ele se află arzătorul mic, ideal pentru cei ce folosesc vase mici și poate că apelează și la un suport special care vine pus înainte pe grătar.

Siguranța de la arzătoare oprește gazul la stingere flăcării, deci nu trebuie să vă faceți griji la eventuale scurgeri. Nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri pentru că e un model ieftin care nu se va mai ieftini mult. Sunt și variante electrice dacă vreți să scăpați de butelia cu gaz din bucătărie.

Păreri pro și contra

Se instalează ușor pentru că e compactă și veți avea mult spațiu pe blat pentru diversele aparate. Poate fi folosită cu ușurință pentru că are aprindere electrică integrată și e nevoie doar de o singură mână. Suprafața plitei dă un plus de eleganță aparatului pentru că e vorba de oțel inoxidabil și care se curăță destul de ușor. Puterea arzătoarelor e dată și de mărimea lor, iar pe acesta puteți pune vase de mărimi mici și medii.

Hansa BHGI31019 nu are arzătoare mari, dar poate că nici nu gătiți mult pe ea, ci preferați mai degrabă cuptorul pentru mâncarea friptă nu e foarte sănătoasă.

Te-ar mai putea interesa