Hansa BHGA62079, plită rustică neagră

Plita incorporabilă Hansa BHGA62079 e una dintre multele modele rustice oferite de acest producător și țin minte că mai există un model similar ca design și preț, doar că butoanele au o formă diferită. Chiar arată ca un aparat vechi, doar că are dotări corespunzătoare – siguranță și aprindere electrică integrată. Aveți nevoie de o hotă și de cuptor în același stil, doar că e dificil să le găsiți de la același brand. Îmi plac hotele de tip șemineu de la Pyramis, iar acestea sunt recomandarea mea pentru o astfel de plită (de 60 cm sunt suficient de puternice).

Plitele cu design modern costă la fel de mult, dar depinde și de ce materiale discutăm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele incorporabile se instalează pe blat și ocupă destul de mult spațiu deoarece au o lățime sub 60 cm. Pot fi variante doar cu 2 arzătoare, dar nu arată prea bine sub o hotă sau peste un cuptor care au o lățime de 60 cm. Cele 4 arzătoare sunt diferite, iar cele din spate sunt normale și au o putere maximă de 1.4 kW.

Chiar dacă panoul de control e așezat în partea dreaptă, dimensiunile sale nu sunt afectate (e la fel de mare ca una cu panou frontal). Grilajele sunt realizate din fontă, deci sunt destul de rezistentă pe termen lung (depinde și cât de multă grijă aveți de ele). E mai ușor să demontați două grilaje mai mici, decât un grilaj mare (cum e la plita aragazului).

Păreri pro și contra

Plita de mai sus poate fi folosită chiar și fără chibrituri, deoarece aveți aprindere electrică și nu una oarecare, ci e una integrată. Aragazurile au aprindere electrică de la buton dar asta presupune să folosiți ambele mâini. Puterea totală a plitei e acceptabilă dar e loc de mai bine, de aceea și prețul e atât de mic.

Hansa BHGA62079 nu face parte dintr-un pachet promo, dar și așa o consider foarte ieftină și mulți dintre voi v-o puteți permite. Chiar și cuptoarele electrice s-au mai ieftinit, astfel că nu merită să optați pentru un aragaz mixt.

Te-ar mai putea interesa