Hansa BHGA61079, plită incorporabilă cu design rustic

Plita incorporabilă Hansa BHGA61079 are un design pe negru cu butoane aurii, motiv pentru care măcar hota poate fi similară, iar cuptorul poate fi doar negru. E destul de greu să găsești aparate care să se potrivească cu această plită, însă nu e imposibil. Indiferent cum arată prețul pare să fie cam același însă pentru că cererea nu e foarte mare pentru cele rustice/retro, prețul e puțin mai mare la acestea. Arzătoarele sunt cele care le știți de la alte plite, doar că nu e prezent unul Wok (mai multe inele de ardere).

Aceste modele de plite au un design ceva mai diferit și se vede la grătar, butoane și combinația de culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai mule plite disponibile au 4 arzătoare, dar sunt plita care pot fi cu numai 2 arzătoare sau chiar cu unul suplimentar (în mijloc, cu putere mare). Oricum, nu ar arăta prea bine o plită cu lățime pe jumătate sub o hotă de 60 cm, dar depinde și de spațiul disponibil pe blat. Chiar și așa plitele rustice sunt puține iar cu 2 arzătoare chiar nu prea am văzut, doar dacă treceți pe clasic sau modern.

Grătarele plitelor pot fi realizate din fontă ori oțel, dar cele fin fontă au o durată de viață puțin mai mare. Până la urmă depinde și cât de multă grijă aveți de un aparat. Arzătoarele sunt destul de puternice și nu cred că aveți nevoie de un arzător mai puternic de 2.8 kW.

Păreri pro și contra

Aceasta poate fi instalată pe orice blat deoarece nu diferă cu nimic față de altele și nu e obligatoriu să o puneți peste cuptor, dar cred că așa ar arăta cel mai bine. Arzătorul dorit poate fi pornit prin apăsare și rotire pentru că aprinderea e integrată, nici nu veți găsi plite cu buton dedicat pentru aprindere cum e la aragazuri.

Hansa BHGA61079 e o alegere interesantă dacă nu aveți un buget mare și poate vreți o bucătărie în stil vechi. Bineînțeles, mobila din bucătărie trebuie să fie pe același stil și culoarea poate fi bej sau alta.

Te-ar mai putea interesa