Hansa BHG63100020, plită rustică

Hansa BHG63100020 este o nouă plită incorporabilă rustică care se alimentează de la rețeaua de gaz, iar aprinderea se realizează în mod electric. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care s-ar putea spune că e cel mai mic de pe piață pentru o astfel de plită. E un model care mie îmi place destul de mult, însă faptul că are panoul de comandă poziționat în lateral înseamnă că cei care sunt foarte mici de statură vor ajunge greu la el.

Se poate vedea foarte clar că e un model complet pe negru, iar butoanele pentru a putea fi văzute mai bine sunt aurii. Dimensiunile sale sunt normale de maxim 60 centimetri și din această cauză o hotă va putea fi amplasată numai bine deasupra sa. Cred că se poate vedea foarte clar caracterul rustic al plitei, și prin rustic mă refer nefinisat… nicidecum ceva care să aibă legătură cu „de la țară”.

Plita de sus
Plita de sus

BHG63100020 e un model foarte bun și ieftin în același timp. Nu aveți grija facturilor la curent deoarece alimentarea arzătoarelor se face pe gaz. Un lucru deosebit e faptul că cele patru ochiuri se aprind în mode electric și din această cauză nu mai aveți nevoie de chibrit sau brichetă.

Pro: prețul e foarte mic, iar raportul dintre acesta și calitate e unul excelent; beneficiază de o garanție de minim 2 ani, iar acest aspect ne spune că beneficiem de o fiabilitate incredibilă; curățarea se realizează rapid; montajul e unul fără complicații, la pachet fiind livrată și o schemă de montare.
Contra: nu are suport pentru vase wok; butoanele sunt poziționate lateral și nu frontal.

Pentru cei care au un buget mai restrâns cred că modelul de față ar fi excelent deoarece e un dintre cele mia ieftine plite cu 4 ochiuri de pe piață. Trebuie să menționez că există modele cu două arzătoare care costă la fel și de aici se poate vedea faptul că are un preț mic.
Per ansamblu e un model bun și singurul lucru care nu-mi place, care l-am menționat de câteva ori mai sus, e faptul că nu are butoanele poziționate frontal. Dar, asta nu este un impediment în utilizarea eficientă plitei de față.

Te-ar mai putea interesa