Hansa BHEI30130010, plită electrică ieftină

Plita incorporabilă Hansa BHEI30130010 e un model accesibil deoarece nu are suprafață din sticlă vitroceramică și sunt prezente numai 2 arzătoare. Chiar dacă e mică, poate fi comparată cu oricare alt model datorită puterii arzătoarelor. Mulți utilizatori își îndreaptă atenția spre modele cu 2 arzătoare deoarece ocupă mai puțin spațiu pe blat. E și normal ca un astfel de model să aibă un finisaj elegant pe inox și controlul să fie unul mecanic. Lângă butoanele sunt și indicatori de funcționare pentru a vedea când plita e pornită.

O plită cu sticlă neagră e mult mai elegantă și cele cu inducție sunt reci tot timpul datorită tehnologiei de încălzire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, arzătorul din spate e cel mare pe care se pun vase dimensiuni generoase. Arzătorul mic are un diametru de 14,5 cm și o putere de 1kW, iar cel mare e de 18 cm și puterea e de 2kW. Deci puterea totală a plitei e de 3kW, care e acceptabilă pentru un model într-un buget atât de redus.

Panoul de control poate fi acționat ușor deoarece e poziționat frontal. Majoritatea plitelor electrice cu sticlă au panou touch pentru că cel mecanic nu prea se potrivește. Față de o plită cu 4 arzătoare, aceasta are o lățime de 27 cm, o înălțime de 4 cm și o lungime de 49 cm. Designul e plăcut deoarece combinația de argintiu cu negru e destul de inspirată.

Păreri pro și contra

Poate fi instalată ca multe alte modele, adică trebuie decupată o secțiuni din blat iar dimensiunile sunt menționate în manual (sunt mai mici decât cele ale părții superioare). Plita se încălzește mai rapid decât una convențională, deci nu văd de ce nu ați alege-o pe aceasta. Indicatorul pentru căldură reziduală avertizează utilizatorul că arzătorul folosit e încă fierbinte pentru a evita accidentele nedorite.

Dacă Hansa BHEI30130010 pare să fie și așa cam scumpă, puteți lua în calcul un resigilat sau o plită pe gaz cu 2 arzătoare. Există și variante portabile dacă nu vă interesează incorporarea aparatului. Incorporabilele sunt destul de accesibile dar trebuie să aveți un mobilier care permite instalarea lor.

Te-ar mai putea interesa