Hansa BHEI301077, plită electrică simplă și ieftină

Plitele electrice sunt tot mai accesibile și reprezintă o alternativă bună la cele cu gaz, în special că prețurile au mai coborât. Hansa BHEI301077 e cea mai ieftină plită electrică de pe piață și poate că două arzătoare vă sunt de ajuns. Puterea plitei nu e foarte mare pentru că discutăm de un aparat care are doar două zone, însă e surprinzătoare – 3 kW. Panoul de control e mecanic și avem indicatoare de căldură pentru a ști cu exactitate când să puneți mâna fără a vă accidenta.

Acesta poate fi pusă oriunde pe blat deoarece e mică și cuptorul îl puteți pune la nivelul blatului pentru a nu vă apleca să scoateți tăvile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se incorporează ușor și trebuie respectate dimensiunile secțiunii, iar în apropiere e necesară o priză. Arzătorul mare are o putere acceptabilă – 2 kW, pe când cel mic e de 1 kW. Consumul plitei nu e foarte mare astfel că nu aveți nevoie de o priză specială ori de o putere mare la aceasta. Cu un preț ceva mai mare puteți lua o plită ceva mai elegantă și mă refer la cele cu suprafață vitroceramică, care e mai lucioasă și complet neagră.

Păreri pro și contra

Finisajul e unul elegant și se datorează culorii – inox, care se potrivește perfect cu părțile pe negru ale plitei (arzătoare și butoane). Arzătoarele sunt generoase astfel că puteți pune vase mari, iar puterea lor e corespunzătoare. Nu prea i ce să-i reproșezi în acest preț însă un randament puțin mai mare poate oferi o plită pe gaz datorită tipului de alimentare însă poate că nu frigeți mult pe ea.

Hansa BHEI301077 are o lățime de numai 30 m, astfel că aveți mai mult spațiu pe blat. Panoul de control e simplu și format din numai două butoane care sunt pentru cele două zone. E vorba de un brand cu experiență care merită ales și poate că în final nu veți alege chiar acest model sau poate că e conform cerințelor voastre.

Te-ar mai putea interesa