Hansa BHCS38120030, plită domino

Plitele domino sunt cele cu două arzătoare, iar un astfel de model e Hansa BHCS38120030. Un aparat precum acesta e destinat celora care vor o soluție pentru o bucătărie de vară ori pentru cei care nu au nevoie de mai mult de două zone de gătit/arzătoare. Multă lume se va orienta înspre acest model și din considerente financiare întrucât nu costă prea mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e și electric, lucru care presupune că nu va trebuie să vă faceți griji legate de gaz. Mai exact e un model vitroceramic, iar avantajul unei astfel de plite față de una pe inducție ar fi că încălzește orice tip de vas.
Dacă vrei ceva modern atunci ți-aș recomanda Hansa BHC36233030 care-i aparat cu butoane touch.

Plita
Plita

Specificațiile nu sunt complexe, aparatul fiind unul care are două zone de gătit pe curent electric, iar butoanele de reglare sunt poziționate frontal așa încât să ajungeți ușor la ele.
E realizată din sticlă, iar culoarea sa e negră, lucru care înseamnă că o să fie un aparat care se va integra foarte bine în bucătăria dvs.

Plusurile modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție foarte mic, că vine de la un brand nemțesc, consumul de curent nu prea mare (3000 W) și că e fiabil. Dacă vrei să-i crești fiabilitatea atunci te poți orienta înspre o extindere a garanției.
Din păcate nu e pe inducție, dar am menționat mai sus că plitele vitroceramice au oarecare avantaje.

În concluzie, dacă vrei un aparat care să nu coste mult, să fie portabil (oarecum, deoarece nu-i pe gaz) și care să te ajute să-ți faci de mâncare.
Vine cu protecție la supraîncălzire, lucru care te va ajute în sensul că se va decupla atunci când se încălzește prea tare așa încât diferite componente ale plitei să nu se strice.
Referitor la consumul de curent trebuie precizat că nu e la fel de economică precum un model pe inducție, dar prețul mic compensează acest neajuns.

Te-ar mai putea interesa