Hansa BHCI96808, plită electrică cu glisor

Plita incorporabilă Hansa BHCI96808 e un model care e disponibil la un preț foarte atractiv și care oferă o interfață destul de prietenoasă. Mă refer la panoul de control care poate fi utilizat cu ușurință datorită glisorului, adică temperatura poate fi aleasă ușor prin apăsare și glisare. Bineînțeles, nu e singurul model cu un astfel de sistem de selectare a temperaturii și nu afectează în nici un fel prețul. Anumite funcții speciale au devenit standard pe noua generație, deci aveți un motiv în plus să optați pentru un model nou.

Din poza de jos e văd arzătoarele sale care sunt destul de bine evidențiate și care pot fi folosite pentru orice preparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată, se poate concluziona că e vorba de un model complet electric și panoul e digital. Nici nu cred că se mai fabrică plite electrice cu panou de control mecanic. Bineînțeles, sunt mai multe tipuri de plite electrice iar cea de sus face parte din segmentul de mijloc. Segmentul premium sau superior e reprezentat de plitele cu inducție și cele cu funcții speciale de gătit.

Chiar și aceasta oferă o funcționalitate superioară: 9 trepte de putere, timer (stați timpul de funcționare), avertizare sonoră la finalizare timp setat, indicator căldură reziduală (pentru a o curăța în siguranță), taste touch. Aceasta nu ocupă foarte mult spațiu pe blat deoarece e la fel ca oricare altă plită pe gaz.

Păreri pro și contra

E un parat elegant care poate fi instalat cu ușurință dacă respectați instrucțiunile din manual și dimensiunile nișei. Toate acele dotări sau funcții anterior menționate sunt motive pentru a alege acest model, dar sunt și variante mult mai diferite dacă aveți alte preferințe sau un buget diferit. Plitele pe gaz nu mai sunt atractive ținând cont că diferența de preț e foarte mică, iar cea de sus e chiar atractivă.

Hansa BHCI96808 se potrivește alături de un cuptor cu control digital sau e de ajuns unul multifuncțional. Alegeți o plită electrică albă dacă vreți un plus de lumină în bucătărie, dar panoul de control nu e chiar atât de vizibil ca și în cazul unei plite negre.

Te-ar mai putea interesa