Hansa BHCI66706, plită de 60 cm cu suprafață vitroceramică

Plita incorporabilă poate fi electrică sau pe gaz, însă pot fi și soluții mixte însă sunt foarte rare. Hansa BHCI66706 e o variantă complet electrică și are zone speciale – una dublu circulară și una extinse. Mărimea arzătoarelor influențează și putere de încălzire și sunt bine evidențiate după cum se și vede. Se pot folosi diverse vase și nu vă puteți plânge că nu puteți încălzi sau găti cu o tavă ovală și nu trebuie să fie neapărat feromagnetică cum e în cazul plitelor cu inducție.

O plită cu inducție costă semnificativ mai mult și sistemul de încălzire e puțin mai diferit, iar randamentul e mult mai mare (doar vasul se încălzește). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Temperatura se setează la acesta prin apăsare, pe când la altele e un glisor. În timpul funcționării, această interfață poate fi blocată ca să nu se apese accidental pe butoane. Arzătoarele au puteri variabile și sunt de tip Hilight, deci vorbim de o plită nouă modernă. Indicatorul de căldură reziduală e prezent și vă arată când puteți atinge suprafața plitei, ea se încălzește în timpul funcționării (la cele cu inducție e rece).

Păreri pro și contra

Are un design neted și plita e destul de joasă când e montată pe blat, mai că nici nu iasă prea mult în evidență că doar și panoul de control e unul digital. Suprafața ceramică nu se zgârie la fel de ușor ca și sticla și trebuie avut grijă să nu scăpați obiecte grele și ascuțite pe ea. Panoul de control e simplu și oferă o interfață prietenoasă, iar butoanele sunt de tip touch. E echipat cu timer digital pentru ca să nu trebuiască să stați lângă ea, astfel că după durata selectată, plita se va opri.

Hansa BHCI66706 are o putere destul de mare și veți putea găti la fel ca pe una cu gaz, doar că acum veți avea o singură alimentare. Cu alte cuvinte, e nevoie doar de o priză pentru a o conecta și puteți spune adio gazului. Bineînțeles, costul lunar de funcționare e puțin mai mare decât în cazul plitelor cu gaz dar e un plus de comoditate.

Te-ar mai putea interesa