Hansa BHCI65123030

Plita incorporabilă Hansa BHCI65123030 e un electrică și deci are o suprafață vitroceramică. V-o recomand deoarece e ieftină și arată destul de bine. Nu sunt multe modele care ar putea fi considerate alternative la acesta în special în acest preț. După cum vine știți plitele electrice au prețuri mai mari decât cele pe gaz deoarece vin cu tehnologie de încălzire mai avansată și câteva funcții interesante oferite de panoul de control. Acesta e mai ieftină deoarece are butoane clasice, dar nu lipsește acel indicator pentru temperatura reziduală. Bineînțeles dacă vreți butoane senzitive, veți scoate ceva mai mulți bani. Având în vedere că e oferită de un producător foarte bun, nu văd de ce ați opta pentru alta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are patru zone de gătit care nu sunt prevăzute cu grătare ci doar sunt parcate cu cercuri. Suprafața ei e din sticlă deci trebuie să folosiți o soluție de curățat diferită față de cea folosită pentru plitele obișnuite. Bineînțeles e indicat să o curățați abia după ce se răcește. Există plite care nu se încălzesc deoarece vin cu inducție, dar acelea sunt mai scumpe și sunt considerate a fi cele mai bune deoarece oferă un randament ridicat. Un randament ridicat presupune și un cost scăzut deoarece mâncarea va fi gata într-un timp mai scurt.

Butoanele sunt poziționate în lateral dar ceva mai înfață pentru a fi mai la îndemână. De aceea are și o lățime de 60 cm. Butoanele sale sunt clasice și nu senzitive. E dotată cu siguranță în caz că rămâne accidental pornită (întrerupe alimentarea). Arzătoarele sunt de diferite dimensiuni și au puteri de încălzire diferite. Astfel c cel mic are 1.2 kW, cele normale au 1.8 kW iar cel mare are 2.2 kW. Dacă vă interesează randamentul deci un arzător de peste 3kW, cele pe gaz cu arzător simplu sau Wok oferă randamentul dorit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, arată foarte bine,

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Hansa BHCI65123030 e o plită elegantă și chiar dacă nu oferă un randament ridicat ca o plită pe gaz, va da un plus de eleganță bucătăriei și nu mai e nevoie de acea butelie cu gaz. Dacă din poza de sus nu vă puteți face o idee despre ea, am postat și un clip cu prezentarea ei și veți observa cum arată și în partea inferioară.

Te-ar mai putea interesa