Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHCI63706

Plita vitroceramică Hansa BHCI63706 e una care necesită alimentare electrică și e realizată din sticlă vitroceramică. Acesta are butoane senzitive, zonă extinsă pentru gătire, touch control și are un design foarte simplu pe negru. O recomand pe acesta deoarece are un discount semnificat și astfel vă puteți permite și un cuptor (eu vă recomand unul tot de la acest producător). Astfel că diferența dintre un pachet cu aparate incorporabile și un aragaz clasic nu e chiar așa de mare, plus că un aragaz electric e foarte scump și nici nu sunt prea multe modele pe piață. Un model cu zone de gătit puțin diferite e BHC63506. Hansa BHCI63706 e una dintre cele mai accesibile variante cu sticlă vitroceramică/alimentare electrică și spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Butoanele sale sunt destul de bine poziționare (frontal). Ca oricare altă plită și acesta vine cu siguranță și patru arzătoare. Aceste arzătoare vin în diferite dimensiuni (puterea fiecăruia e în funcție de dimensiunea sa): un arzător normal/oval de 0.8-1.8kW, un arzător mic de 1.2kW, un arzător mare de 2.2 kW și un arzător dublu circular 1.1-2.2 kW. Deci e la fel de eficientă ca și plita alimentată cu gaz, doar că acesta are zone de gătit în diverse mărimi/forme.

Ca și caracteristici suplimentare plita BHCI63706 are: afișaj electronic, taste touch dar și alte dotări care le veți găsi pe modele destul de similare. Dimensiunile sale sunt 60 cu 50 cm. Toate aceste dotări sunt oarecum standarde și deci nu ar trebui să lipsească de pe nici un model, iar blocare tastelor mi se are o dotare foarte utilă pentru cei care au copii mici.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine și va da un plus de eleganță bucătăriei în care o instalați (în special dacă veți pune și un cuptor incoporabil), ușor de folosit și e realizată din materiale de bună calitate. Având în vedere că e așa de accesibilă, nu cred că se va mai ieftini și deci trebuie să profitați de promoție până nu se va epuiza stocul.

Minusuri: la un așa preț nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Plita incorporabilă Hansa BHCI63706 e un aparat electrocasnic modern și care deci nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă sau nouă. Datorită reducerii prețului (30%), cred că a sosit timpul să profitați de această promoție și să nu uitați de un cuptor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu