Hansa BHCI63306, plita vitroceramică

În cazul în care temuți la casă nouă și vrei o plită care să arate bine atunci îți recomand fără rețineri plita vitroceramică Hansa BHCI63306 deoarece pe lângă faptul că are un preț mic arată și foarte bine. Nu e doar pentru o bucătărie normală, ci și pentru una de vară deoarece dacă vrei să încălyești ceva rapid atunci o să te ajute la fel de mult ca un aragaz.Hansa e cunoscut ca fiind un brand care realizează electrocasnice mari cu prețuri bune și fiabilitate crescută, iar modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul exemplar.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine și nu se poate spune că arată cu mult diferit în comparație cu alte plite incorporabile. Are patru arzătoare, care e un număr standard, iar în partea inferioară (partea dinspre bucătar) sunt localizate butoanele de tip touch. Aceste butoane vor asigura un control mai eficient deoarece nu o să fiți nevoiți să apăsați pentru a efectua o anumită procedură, ci doar să atingeți.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Hansa BHCI63306 e de culoarea neagră, după cum se vede din imaginea de deasupra, și are patru arzătoare care pot fi controlate de la butoanele poziționate frontal. Alimentarea electrocasnicului se face electric și panoul de control e unul dotat cu afișaj așa încât să fiți informați despre ceea ce se petrece. Cele patru arzătoare sunt de tipul unul normal, unul mare și două mici, deci aproximativ ca la un aragaz.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; controlul e unul facil; garanția poate fi de maxim patru ani; raportul dintre preț și calitate este în favoarea dumneavoastră deoarece unii producători comercializează plite cu două ochiuri la prețuri asemănătoare.
Contra: nu am vreo obiecție la achiziția acestui electrocasnic incorporabil.

Concluzie

O plită de calitate e BHCI63306 de la Hansa și poate fi controlată într-un mod modern – prin atingerea butoanelor de tip touch. Hansa BHCI63306 nici nu costă prea mult și din această cauză a ajuns în topul vânzărilor, deci a preferințelor românilor. Utilizarea aparatului nu cred că va fi foarte complicată deoarece nu are prea multe butoane și venind cu ghid de utilizare o să vă puteți informa din ele despre cum funcționează.

Lasă un comentariu