Hansa BHC96508, plită incorporabilă cu zone extinse

Plita incorporabilă electrică Hansa BHC96508 e una ceva mai deosebită și se vede destul de bine din poza pusă mai jos. Centrul arzătorului e bine evidențiat dar și zonele de gătit le puteți vedea foarte bine. Nu veți găsi plite electrice cu sticlă vitroceramică care să nu aibă acel panoul de control touch. Cu alte cuvinte e standard și doar plitele pe gaz pot avea butoane de tip push-up. Zonele extinse au o puterea maximă diferită și poate că vă vor fi de folos dacă folosiți vase de dimensiuni medii și restul zonelor sunt ocupate de alte vase.

Din poza de jos se văd foarte bine zonele dublu circulare dar și panoul de control foarte restrâns. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt prezente 4 arzătoare pe această plită iar în interiorul a 2 arzătoare mai sunt alte 2 arzătoare mai mic. E evidentă puterea lor maximă deoarece e direct proporțională cu mărimea lor. Panoul de control oferă acele funcții care le puteți găsi și la alte plite noi, iar în total sunt 9 trepte de putere. Trebuie să menționez că puterea totală a plitei e satisfăcătoare pentru acest buget dar nu e cea mai mare de pe piață. Dacă ați avut o plită pe gaz și vă place să prăjiți mâncarea, atunci e nevoie de o variantă cu inducție (randament superior).

Plita aceasta nu e foarte lată dacă e să o comparăm cu alte modele, deoarece are numai 57,5 cm, iar adâncimea sa e de numai 51,8 cm.

Păreri pro și contra

Panoul de control oferă acele funcții interesante care le consider destul de utile: fierbere automată, indicator căldură reziduală, blocare interfață (sistem protecție copii), timer (temporizator). Funcția de fierbere automată e foarte utilă dacă trebuie să plecați din bucătărie pentru o anumită perioadă și nu are cine să supravegheze plita, deoarece ea scade automat temperatura după expirarea timpului setat pentru fierbere.

Hansa BHC96508 e diferită față de alte modele și ați observat acest lucru doar după cum sunt desenate acele zone. Bineînțeles, plitele cu inducție arată ca cea de sus doar că nu are acel indicator pentru căldură reziduală deoarece plita se menține mai tot timpul rece.

Te-ar mai putea interesa