Hansa BHC66706, plită incorporabilă cu zone extinse

Plita incorporabilă e primul pas care trebuie să-l faceți pentru a avea o bucătărie modernă. Hansa BHC66706 e un exemplu interesant dacă folosiți vase de dimensiuni variabile și nu trebuiesc să fie neapărat feromagnetice deoarece nu discutăm de o plită cu inducție. Bineînțeles, cuptorul incorporabil e și el foarte important și aveți nevoie de el. Chiar nu mai merită să optați pentru aragazuri în acest buget pentru că tot acolo veți ajunge și poate că veți pierde și spațiu, pentru că aragaz e un aparat clasic care se pune lângă mobilier.
Din poza de jos e văd foarte bine acele zone extinse cât și panoul de control care poate fi accesat destul de ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că e o plită electrică cu sticlă vitroceramică, dar pot fi și alte variante chiar dacă alimentare e electrică. Cele 4 arzătoare sunt de dimensiuni variabile și puterea diferă în funcție de mărime. Pot spune că nu are un arzător foarte puternic dar poate nu aveți nevoie de mai mult de 2200W.

Panoul de comandă oferă funcții diverse: 9 trepte de putere, temporizator, fierbere automată (ci alegere timpului de fierbere), child lock (blocare interfață), indicator căldură reziduală. Plita aceasta se încălzește în timpul funcționării, de aceea vă și atenționează că e încălzită (indicator de care vă ziceam anterior).

Păreri pro și contra

O veți putea instala și folosi cu ușurință și e nevoie doar de o singură mână pentru acel panou de control. Doar plitele electrice au acest tip de panoul de control, pentru că plitele pe gaz au butoane clasice de tip push-up. Acest tip de plită oferă multe avantaje dar tot nu se poate poziționa peste un model cu inducție care oferă o putere puțin mai mare și plita e rece tot timpul (principiul de încălzire e diferit).

Aparatul numit Hansa BHC66706 trebuie luat în calcul dacă folosiți vase ovale pentru a încălzi mâncarea. Cu această plită puteți găti orice cu ușurință și nu trebuie să știți foarte multe pentru a o folosi, pictogramele chiar vor fi de folos.

Lasă un comentariu