Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHC63906

Plita vitroceramică Hansa BHC63906 cu 4 arzătoare, senzor control și design negru e recomandarea mea pentru cei care vor un electrocanic elegant pentru o bucătărie elegantă. Iar înainte să o achiziționați, nu uitați să căutați pachetele promo de genul: plită cu cuptor. Spun asta pentru că la astfel de pachete puteți beneficia de reduceri semnificative (de maxim 500 lei) sau primi cadouri (de exemplu: mașină de pâine). Deci dacă aveți nevoie și de un cuptor, ar fi bine să optați pentru unul de la același producător. Poate fi pusă în orice bucătărie și aveți nevoie de un loc de circa 58 cu 50 cm. Spre deosebire de cele clasice, nu are grătar sau butoane fizice, ci o suprafață netedă și butoane senzitive. Hansa BHC63906 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Suprafața ei e realizată din sticlă netedă și acesta îi dă un plus de eleganță. Are 4 arzătoare cu alimentare vitroceramică, iar ele sunt de 4 mărimi: normal de 1.7 kW, mare 2.2kW, mic 1.2kW și circulare 2.3kW. Deci nu trebuie ă vă faceți griji că nu vor face față unei cantități mai mari de mâncare. E dotată și cu butoane senzitive în partea frontală, ecran digital și timer. Pe partea e siguranță acest model BHC63906 are doar sistem de protecție pentru copii. Dacă nu ați achiziționat un mobilier pentru bucătărie, trebuie să știți că aveți nevoie de un mobilier cu o adâncime de cel puțin 50 cm. Restul dimensiunilor nu sunt chiar așa de importante (lungimea de 58 cm și înălțimea de 4.6 cm). Cert e că e mai groasă decât una cu alimentare pe gaz însă e mai eficientă decât una pe gaz deoarece arzătoarele au o putere destul de ridicată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, e ușor de folosit datorită butoanelor care sunt la îndemână, e fiabilă, are sistem pentru copii și arzătoarele sunt destul de puternice chiar dacă nu sunt alimentate cu gaz.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Deci dacă vreți să vă impresionați prietenii cu o bucătărie modernă, cu siguranță aveți nevoie de aparate de ultimă generație cum e și acestă plită vitroceramică Hansa BHC63906. Iar ca și o cireașă de pe tort, recomand și un cuptor tot pe negru și de la același producător. Întradevăr, veți ieși mai scump decât cu un aragaz cu plită vitroceramică, numai că acestea sunt mai compacte și mai elegantă (se îmbină perfect cu mobilierul din bucătărie).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu