Hansa BHC63706, plită vitroceramică

Dacă te muţi la casă nouă sau doreşti să amenajezi bucătăria unui restaurant atunci ar trebui să iei în considerare o plită vitroceramică Hansa BHC63706. Ar fi alegerea mea deoarece e pe negru (arată foarte bine fără grătare cum e la plitele normale), are 4 arzatoare cu zonă extinsă, touch control, e dotată cu timer şi are 60 cm, adică cât o hotă. Preţul nu e unul exagerat deoarece o puteţi lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi dacă o luaţi cu o garanţie de 4 ani atunci va trebui să mai daţi vreo 140 lei.

Hansa BHC 63706 e o plită care arată foarte bine şi bănuiesc că multp lume o va cumpăra în special datorită aspectului său, însă propietarii de restaurante o vor face deoarece oalele vor sta mult mai bine decât pe o plită cu grătar.

Plita

BHC63706 de la Hansa este un electrocasnic incorporabil, deci o plită incorporabilă foarte bună, însă va trebui să aveţi grijă ca cei mici să nu o atingă pentru că s-ar putea să se ardă (sistemul de protecţie copii s-ar putea să împiedice acest lucru). Alimentarea se realizează vitroceramic, iar cele 4 arzătoare sunt de diferite nivele de putere.
Afişajul e unul electronic, iar tastele sunt de tip touch şi din acest motiv spun despre plită că e una futuristică. Şi aspectul negru e unul foarte plăcut, iar dimensiunile compact de 60 pe 50 o fac uşor de amplasat şi integrat unde doriţi.

Pro: arată foarte bine şi vine cu butoane senzitive asemănătoare telefoanelor moderne. Preţul nu e mare şi cu încă 139 de le iputeţi extinde la maxim garanţia electrocasnicului. Nu cred că va trebui să-i supravegheaţi prea mult pe cei mici deoarece aparatul electro vine cu sistem de protecţie copii care ar trebui să împiedice eventualele accidente.
Contra: îmi plăcea ma mult dacă nu avea acele cercuri, dar aşa cred că e mai clar pentru cei care nu ştiu că aparatul are doar 4 arzătoare.

Hansa BHC63706 e un aparat care se prezintă bine şi nu cred că va fi prea greu de utilizat de un bucătar de weekend ori de unul profesionist deoarece butoanele sunt amplasate aşa încât să poată fi accesate uşor. Brandul e unul recunoscut pentru aragazurile sale şi de aceea cred că mergeţi la sigur cu această plită.

Te-ar mai putea interesa