Hansa BHC63506, plita vitroceramică

Plita vitroceramică Hansa BHC63506 (numită și BHC 63506) e o plită de 60 cu 50 cm (lungime respectiv adâncime), patru arzătoare, timer și butoane senzitive (touch control). Pentru a instala această plită nu aveți nevoie de cine știe ce mobilă, ci doar de un spațiu suficient de mare și o priză (deoarece se alimentează electric). Deci are 4 zone pentru gătit dar din care două sunt dublu circulare (pentru oale de dimensiuni mari) iar celelalte două sunt cele uzuale. În funcție de dimensiunile lor, e evident că puterea fiecărui arzător diferă. Butoanele sunt așezate frontal pentru a fi accesate mai ușor și sunt însoțite de protecție împotriva copiilor. Cu aceasta puteți să vă luați un gând de la buteliile cu gaz și astfel nu mai trebuie supravegheată (în eventualitatea că se termină gazul). O alternativă care o recomand celor care au nevoie și de un arzător oval e BHC63706. O plită vitroceramică ca această BHC63506 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Hansa BHC63506 1
Așa arată

Specificații tehnice

Cele patru arzătoare se împart astfel: un arzător mare de 18cm/1.8kW, un arzător mic de 14.5cm/1.1kW, un arzător dublu rotund de 12-21cm/800W-2KW și un alt arzător dublu oval de 12-18cm/800W-1.7kW. Faptul că nu are alimentare cu gaz, aveți nevoie de o priză în apropierea sa. În partea frontală sunt poziționate butoanele senzitive și care sunt iluminate pentru o mai bună vizibilitate. Hansa BHC63506 are siguranță, timer și siguranță pentru copii (protejarea tastelor touch). Suprafața e realizată din sticlă vitroceramică, motiv pentru curățarea ei se va face destul de ușor (chiar și cu un burete umed).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arate un design simplu și elegant, ușor de folosit și instalat (vă recomand citirea manualului), arzătoarele sunt destul de puternice și e realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: având în vedere că are un preț atractiv, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Dacă în perioada următoare aveți de gând să achiziționați o plită incorporabilă precum Hansa BHC63506, vă recomand și un cuptor incorporabil tot de la acest producător (în special că beneficiați și de o reducere semnificativă și care nu trebuie neglijată). Un astfel de aparat electrocasnic incorporabil e cea mai elegantă alternativă la un aragaz (consider că veți opta și pentru un cuptor). Nu vă oprește nimeni să luați doar plita deoarece mulți dintre voi poate aveți un cuptor cu microunde mai mare, iar dacă nu gătiți mult, cuptorul incorporabil devine inutil.

Te-ar mai putea interesa