Hansa BHC63501, plită incorporabilă cu finisaj imitație lemn

Plita incorporabilă Hansa BHC63501 e una dintre cele mai noi soluții de la acest brand și care impresionează de fiecare dată. Nu se adresează oricui, deoarece mulți dintre voi vreți o plită complet neagră, dar poate că vă place idee de imitație lemn. Panoul de control poate fi observa cu ușurință deoarece e bine evidențiat și peste acesta nu aveți acea textură. Plitele electrice sunt tot mai accesibile, astfel că nici nu prea mai merită să luați în calcul una pe gaz.

Nu are concurență ținând cont de aspectul său (imitația lemn) și arată foarte bine pe un blat negru, maro sau pe altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede doar după cum arată că e una electrică, deoarece plitele pe gaz au grilaje și butoane fizice. Îmi place mai mult plitele pe gaz pentru că butoanele sunt senzitive și nu e nevoie de două tipuri de alimentări. E mult mai comod așa și poate că nu gătiți des pe plită, ci vă folosiți mai de de cuptorul său.

Zonele de găti sunt patru, dar două dintre ele oferă zone dublu circulare, adică se pot pune atât vase mici cât și vase mari. Panoul de control electronic are taste touch, timer, blocare interfață, funcție de menținere căldură (ține mâncarea caldă) și indicator căldură reziduală (că doar nu e cu inducție).

Păreri pro și contra

E ceva mai scumpă decât restul și e normal pentru că are un design deosebit care nu e chiar retro, ci e mai degrabă clasic. Are aceleași funcții ca o plită oarecare și sunt foarte utile indiferent ce veți pune pe ea. Cu siguranță, e cam dificil să distingeți zonele de gătit, însă trebuie să știți că sunt 2 zone dublu circulare. Plitele fără aceste arzătoare mai speciale pot fi mai accesibile dar nu e o regulă, după cum se vede mai sus.

Hansa BHC63501 impresionează la mai toate capitolele, dar din păcate nu vine cu cablu de alimentare, dar aceasta nu presupune o problemă deoarece poate vă decideți să puneți un cablu mult mai lung.

Te-ar mai putea interesa