Hansa BHC36233030, plită incorporabilă electrică cu 2 arzătoare

Plita incorporabilă Hansa BHC36233030 e unul destul de elegant și se poate vedea din poza de jos. Spre deosebire de alte modele, acesta nu are acea ramă din oțel inoxidabil și finisajul negru lucios ajunge până în margini. Poate fi instalată cu ușurință deoarece e compactă și vi se oferă toate detaliile pentru instalare. Mă refer la dimensiunile nișei care sunt de 28,5 cu 49 cm, adică sunt ceva mai mici decât cele ale plitei, că doar vreți ca plita să stea pe blat.

Chiar dacă aveți un cuptor cu lățime de 60 cm, plita poate fi pusă oriunde doriți pentru a avea cât mai mult spațiu pe blat și poate că nici nu obișnuiți să folosiți toate arzătoarele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, e vorba de o plită cu alimentare electrică și panoul de control e vizibil doar din apropiere. Butoanele pot fi acționate cu ușurință și nu e nevoie decât de o singură mână. Arzătorul mic are o putere maximă de 1.2 kW, iar cel normal e de 1.8 kW. Puterea arzătoarelor poate fi ajustată cu ajutorul celor 9 trepte de putere.

E dotat chiar și cu timer pentru a nu sta tot timpul lângă plită. Setați perioada necesară în funcție de cantitatea de apă din vase, dar  există și o funcție mai specială numită fierbere automată (după perioada setată, temperatura este redusă automat).  Dimensiunile plitei sunt destul de reduse că doar e pe jumătate cât un model clasic (cu 4 arzătoare). Sunt variante care au 3 zone de gătit, dar e la fel de mare ca și cea cu 4 zone.

Păreri pro și contra

Hansa BHC36233030 e un aparat care necesită incorporare și care va arăta foarte bine pe o plită albă, deoarece va fi evidențiată foarte bine. Poate fi folosită cu ușurință datorită panoului de control digital care prezintă butoane touch (senzitive) și pictogramele chiar sunt de folos.

De ce să cumpărați o plită cu 4 arzătoare dacă nici nu le folosiți pe toate? Plita e foarte utilă dar nu cred că ați folosit simultan 2 arzătoare și poate că nici nu folosiți vase mari. Mâncarea friptă nu e prea sănătoase, mai degrabă o gătiți la cuptor pentru e mai gustoasă. De aceea plitele electrice sunt ideale deoarece pot fi conectate ușor și puteți spune adio în sfârșit la butelia cu gaz.

Te-ar mai putea interesa