Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHC36188, plită incorporabilă cu 2 zone

Plita prezentată jos se numește Hansa BHC36188 și nu e una foarte populară pentru că e nouă pe piață. Suprafața ei e realizată din sticlă vitroceramică motiv pentru care e rezistă la zgârieturi și va fi ușor de curățat. Ceva mai scumpe sunt plitele cu inducție pentru că folosesc o tehnologie de încălzire diferită. Aprinderea arzătorului se face ușor datorită butoanelor senzitive, pe când plitele clasice pe gaz au un control mecanic. Astfel de plite ocupă foarte puțin spațiu pe blat pentru ca să aveți loc pentru toate aparatele preferate.

Plita arată foarte bine pentru că are un design simplu cu zone destul de bine evidențiate și panoul de control e restrâns pentru că discutăm de numai 2 zone de încălzire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Această plită are două zone de încălzire și sunt ceva mai mari decât la restul. Astfel, puterea totală instalată e una generoasă și cu ea puteți găti orice pentru cei dragi. Bineînțeles, vă veți folosi și de cuptor pentru anumite preparate. Chiar dacă e electrică, e dotată cu siguranță care oprește alimentarea pentru a evita accidente nedorite.

Panoul de control oferă 9 trepte de putere și voi alegeți pe cea care e potrivită pentru preparat sau cantitatea care vreți să o gătiți.

Păreri pro și contra

Arzătoarele oferă un randament satisfăcător că doar nu sunt de dimensiuni reduse. O plită mică se instalează destul de ușor și arată foarte bine pe un blat nu foarte mare. Oferă caracteristici speciale decente care nu le găsiți pe plitele clasice pe gaz: afișaj electronic, semnal sonor, blocare interfață (sistem protecție copii), timer, deconectare automată, fierbere automată și indicator luminos de funcționare. Deci chiar dacă e mică, excelează la capitolul funcționalitate și nu e una care să ofere ceva în plus. Plitele cu inducție funcționează diferit (plita se menține rece și randamentul e mai bun) pentru că sunt incorporate alte tehnologii, însă costă mai mult.

Hansa BHC36188 poate fi instalată chiar și deasupra cuptorului dar nu e o regulă în caz că vreți să puneți hota în altă parte sau poate vreți să le aranjați mai diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu