Hansa BHC36177, plita incorporabilă cu arzător mare și arzător mic

Plita incorporabilă Hansa BHC36177 e una dintre noile modele lansate de acest brand german și se poate observa că are un design ceva mai modern. Puterea totală a plitei e satisfăcătoare, dar aș putea spune că arzătorul mare e mai degrabă unul normal pentru puterea sa – 1.8 kW. Sunt destul de multe plite oferite de acest brand și care pot avea chiar 2 arzătoare ca cea de jos. Ele pot fi clasice cu finisaj metalic ori sticlă, electrice ca cea de jos ori cu inducție (putere de încălzire mai mare).

Plita de jos arată diferit față de alte modele deoarece nu are acel contur metalic și zonele cu marcate diferit. Ținând cont că plita e destul de mică, nu aveți cum să puneți greșit vasele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată, se poate concluziona că e vorba de o plită electrică. Mă refer la faptul că nu are grilaj, butoane fizice și suprafața e complet netedă.Panoul de control nu prea iasă în evidență deoarece sunt prezente doar niște pictograme, indicator de căldură reziduală, blocare interfață, timer. Funcție de fierberea automată e interesantă deoarece puteți alege perioada de fierbere, apoi temperatura scade automat.

Plitele cu inducție au suprafața rece tot timpul, motiv pentru care nu are nevoie de indicator pentru căldură reziduală. Fiind mai îngustă decât altele, ea poate fi pusă oriunde pe blat, dar e bine să aveți o hotă sau un geam în apropiere pentru a aerisi corespunzător.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e cea mai puternică plită cu 2 zone de gătit, poate că nici nu vă doriți mai mult pentru că nu gătiți foarte des. E normal să fie puțin mai scumpă decât una pe gaz dar nu cu mult, dacă e să o comparăm cu una cu sticlă neagră (sunt puțin mai scumpe decât cele cu suprafață metalică).

Plita de sus Hansa BHC36177 reprezintă o alegere foarte bună pentru cei care nu au un blat mare și vor să pună numeroase aparate pe el și chiar o chiuvetă. Evident, e pe jumătate cât o plită normală și la instalare trebuie să luați în calcul dimensiunile nișei.

Te-ar mai putea interesa