Hansa BCCI66136030, cuptor cu 8 funcții și plită electrică la pachet

Cuptorul incorporabil Hansa BCCI66136030 arată destul de bine dar tot unul cu control electronic e mai elegant deoarece panoul de control e mai compact și ecranul LCD e mai generos. Are specificații tehnice destul de bune și nu aș avea ce să-i reproșez. Dacă nu vi se pare suficient de performant, atunci aveți nevoie de un buget ceva mai mare. Am pus o poză cu acel cuptor dar și plita arată destul de bine. Spre deosebire de plitele cu inducție, la acesta se observă ușor când e pornită dar suprafața ei se încălzește (la cele cu inducție, doar vasul se încălzește).

Nu are sens să vă gândiți la un alt brand deoarece acest brand a conceput aparate pentru buzunarul oricui, dar nu pot fi chiar atât de ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele cu alimentare pe gaz nu se mai fabrică deoarece sunt mult inferioare iar diferența de preț între acelea și cele electrice nu a fost foarte mare. Capacitatea acestui cuptor e de 66 litri, iar dimensiunile cuptorului sunt aceleași, adică poate fi pus în locul vechiului model. E dotat cu grill, ventilator, încălzire rapidă, decongelare și multe altele.

Consumul de energie depinde și de puterea aleasă, dar și de anumite funcții alese. Ținând cont că are 8 funcții, acest cuptor e unul de tip multifuncțional și în acest buget nu prea veți găsi multe ca și acesta. Poate ați și observat că aceste  cuptoare cu mai multe funcții nu sunt chiar accesibile, pentru că oferă rezultate mai bune. E inclusă o tavă ProCook, dar voi vă puteți lua ulterior ce accesorii doriți.

Plusuri: are consum redus de resurse, grill decent, ventilator cu convecție, ușor de folosit, plită interesantă.
Minusuri: nu am găsit.

Nu puteți să-i reproșați prea multe în acest buget și din păcate acest model nu poate fi cumpărat doar la set. Dar și așa, setul promo Hansa BCCI66136030 cu acea plită e destul de interesant deoarece plita are zone de gătit ovale și dublu circulare. Mâncarea friptă nu e prea sănătoasă, mai bine folosiți cuptorul pentru a găti.

Te-ar mai putea interesa