Hansa AWN610D, mașina de spălat rufe

Pentru cineva interesat de o mașină de spălat ieftină recomand acest model Hansa AWN610D deoarece are o capacitate de 6 kilograme și un consum foarte mic de curent dovedit prin clasa A+ de eficiență energetică. E modelul de mașină adresat cuiva care spală moderat ,dar vrea un electrocasnic care să aibă un preț nu prea mare.

Acest aparat e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a spăla vreo haină.
Despre cum arată se poate vedea din imaginea alăturată, putându-se vedea că are un panou de comandă modern, dar ușor de utilizat.

Mașina
Mașina

Acest model cu încărcare frontală e unul care beneficiază de o viteză de centrifugare de 1000 rotații și de un consum de 1kWh în program standard, motiv pentru care are clasa A+ de eficiență energetică.
Pe partea de programe are 15 la număr și normal că are chiar unul de 15 minute care e program rapid. Acest tip de program se va dovedi foarte util în cazul în care aveți puține haine de spălat. Are și programare întârziată, însă nu știu dacă o să vă ajute la ceva.

Acest aparat e unul destul de ieftin, dar o să apreciați că vine cu multe programe, că nu face prea mult zgomot și că are un consum mic de curent.
Din păcate nu are ceva de genul Fuzzy Logic, însă multă lume nu are nevoie de așa ceva, iar programul de 15 min o să vă ajute în a face economii atunci când spălați.

Apreciez acest model deoarece arată foarte bine și e ușor de folosit. Mai mult de atât e un aparat făcut de un brand din nemțesc cu tradiție, lucru care subliniază faptul că dvs. o să primiți un aparat de calitate.
Despre montare trebuie știut că nu e prea complicată, mai ales că are o greutate mică de undeva la 68 de kilograme. Dacă o vreți pentru la țară atunci ar trebui să vă spun că e acest electrocasnic are neaparată nevoie de apă curentă.

Te-ar mai putea interesa