Hansa AWB510LP, mașina spălat rufe 5kg

Dacă vrei o mașină de spălat simplă și foarte ieftină atunci ar trebui să te orientezi înspre un model de la Hansa cum e Hansa AWB510LP. Subliniez faptul că acest aparat e destinat în principal celora care nu au pretenții și doar vor un aparat cu care să-și spele eficient hainele.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care se prezintă excelent din toate punctele de vedere… doar că nu are dotări premium precum modelele mult mai scumpe.
Dacă o să te uiți în imaginea de mai jos atunci o să vezi că are un panou de comandă extrem de simplu care o să facă aparatul extrem de simplu de folosit.

Aparatul electro
Aparatul electro

Atuurile acestui model sunt consumul mic de curent, numărul mare de programe și că nu face prea mult zgomot. Într-un program normal consumă 0,85 kWh ceea ce îi oferă clasa A+ de eficiență energetică. Pentru a dovedi că e un aparat pe cât se poate de liniștit vă spun că la spălare zgomotul e de 58 decibeli, iar la centrifugare de 77 decibeli.
Pe partea de minusuri singurul lucru care ar putea să-i deranjeze pe unii ar fi că nu are o capacitate mai mare de stocare. Dar, 5 kilograme mi se pare suficient, iar dacă nu ajunge atunci puteți să spălați de două ori în aceeași zi ori câteva zile la rând.

În rest pot spune că îmi place modelul acesta, iar eu l-aș alege fără rezerve deoarece sunt o persoană simplă cu puține pretenții. Da, sunt modele cu Eco Bubble, Fuzzy Logic și alte chestii de marketing, dar chiar aveți nevoie de așa ceva? Sincer.
Alt lucru care trebuie știut legat de acest model e că are o greutate de 64 kilograme, lucru care îl va face foarte ușor de montat. Iar, dacă locuiți undeva la țară și doriți să cumpărați acest model atunci v-aș sfătui să vă asigurați că aveți apă curent întrucât acest model are nevoie de acest lucru.

Te-ar mai putea interesa