Hansa AWB510D, mașină de spălat rufe 5 kg

Mașina de spălat rufe Hansa AWB510D e una foarte accesibilă și după cum bine știți, acestea nu pot spăla la fel ca și cele mai performante. Cu alte cuvinte, are o capacitate de spălare modestă, stoarce decent și consumul de energie e mic. Cam toate aparatele electrocasnice au o eficiență energetică bună. Acesta fiind un model mai ieftin, nici nu puteți avea pretenții mari și la tehnologii avansate. Totuși se poate observa că e dotat cu un control electronic și selectarea opțiunilor/programelor e simplă datorită pictogramelor și butoanelor așezate corespunzător. Performanțele nu sunt așa de mari și pentru că e vorba de un model slim/îngust.

Prețul său e destul de bun pentru ce oferă și cât de fiabilă e, dar există branduri care oferă alternative interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

E una cu încărcare frontală dar există și cu încărcare verticală. La acelea performanțele sun limitate și ele de dimensiuni. L a acesta adâncimea nu e de 50-60 cm, e de 41 cm. E dotată cu un ecran LED, centrifugare de 1000 RPM, încărcare de 5 kg (e bine să nu o depășiți), și altele.

Pe partea de eficiență are următoarele clase: A+ la consumul de energie și A la spălare (pentru cantitatea de rufe ce o poate spăla). Într-un program obișnuit consumul e de 0.85 kWh. Ca și programe are, rapid, extra-clătire, tricouri,sintetice, delicate etc. Pe partea de funcții si siguranță are sistem electronic de control al balansului, detectare spumă și protecție împotriva copiilor. Nivelul de zgomot e cam același ca și la oricare alt model obișnuit. Hubloul se deschide la 120 de grade, deci diferă față de mașinile cu încărcare verticală și tamburul e de 40 litri. Consumul anual de apă se situează undeva la 9000 de litri de apă (depinde de cât de des o folosiți).

Plusuri: e fiabilă, eficientă din punct de vedere energetic, , ocupă puțin spațiu, arată bine și e ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Hansa AWB510D e unul dintre noile aparate de la acest brand și care poate fi de folos chiar dacă nu e foarte performant. După cum bine știți peste 50% din modelele de pe piață sunt mult mai scumpe, dar prețurile sunt justificate în mare parte. Dacă vă gândiți să achiziționați și un uscător de rufe, e bine ca mașina să aibă centrifugare mai mare.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu