Hansa AWB510D, mașină de spălat rufe 5 kg

Mașina de spălat rufe Hansa AWB510D e una foarte accesibilă și după cum bine știți, acestea nu pot spăla la fel ca și cele mai performante. Cu alte cuvinte, are o capacitate de spălare modestă, stoarce decent și consumul de energie e mic. Cam toate aparatele electrocasnice au o eficiență energetică bună. Acesta fiind un model mai ieftin, nici nu puteți avea pretenții mari și la tehnologii avansate. Totuși se poate observa că e dotat cu un control electronic și selectarea opțiunilor/programelor e simplă datorită pictogramelor și butoanelor așezate corespunzător. Performanțele nu sunt așa de mari și pentru că e vorba de un model slim/îngust.

Prețul său e destul de bun pentru ce oferă și cât de fiabilă e, dar există branduri care oferă alternative interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

E una cu încărcare frontală dar există și cu încărcare verticală. La acelea performanțele sun limitate și ele de dimensiuni. L a acesta adâncimea nu e de 50-60 cm, e de 41 cm. E dotată cu un ecran LED, centrifugare de 1000 RPM, încărcare de 5 kg (e bine să nu o depășiți), și altele.

Pe partea de eficiență are următoarele clase: A+ la consumul de energie și A la spălare (pentru cantitatea de rufe ce o poate spăla). Într-un program obișnuit consumul e de 0.85 kWh. Ca și programe are, rapid, extra-clătire, tricouri,sintetice, delicate etc. Pe partea de funcții si siguranță are sistem electronic de control al balansului, detectare spumă și protecție împotriva copiilor. Nivelul de zgomot e cam același ca și la oricare alt model obișnuit. Hubloul se deschide la 120 de grade, deci diferă față de mașinile cu încărcare verticală și tamburul e de 40 litri. Consumul anual de apă se situează undeva la 9000 de litri de apă (depinde de cât de des o folosiți).

Plusuri: e fiabilă, eficientă din punct de vedere energetic, , ocupă puțin spațiu, arată bine și e ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Hansa AWB510D e unul dintre noile aparate de la acest brand și care poate fi de folos chiar dacă nu e foarte performant. După cum bine știți peste 50% din modelele de pe piață sunt mult mai scumpe, dar prețurile sunt justificate în mare parte. Dacă vă gândiți să achiziționați și un uscător de rufe, e bine ca mașina să aibă centrifugare mai mare.

Lasă un comentariu