Hansa AMM20E80GSNH

Cuptorul cu microunde Hansa AMM20E80GSNH e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață și cu design argintiu. Trebuie să precizez că e un model de 800 W, capacitate de 20 l, grill, panou digital și finisaj argintiu. Se adresează celor care vor ceva accesibil dar și elegant în același timp. Spun asta pentru că există un model puțin mai ieftin, însă e pe alb și prezintă aceleași caracteristici. Îl recomand pe acesta dar și cel pe alb deoarece într-un buget așa de mic nu veți găsi modele cu panou de control digital, doar mecanic. După cum bine știți butoanele mecanice (clasice) îi strică oarecum aspectul. Motiv pentru care nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Acest cuptor AMM20E80GSNH are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

La un volum de 20 litri, puterea de 800 W e numai bună și nu veți găsi un model mai puternic ca acesta la același volum. Să nu se înțeleagă că e vorba de un cuptor mic, ci e vorba de unul normal cu care puteți face destul de multe: încălzi, dezgheța și găti cantități mici de mâncare. Datorită grill-ului său de 1000 W puteți găti mâncare dar să nu credeți că e la fel de eficient ca un cuptor de aragaz. deoarece la un așa preț trebuie să vă mulțumiți cu funcția de încălzire care probabil va fi cea mai folosită. Panoul de control e unul digital iar datorită pictogramelor, e ușor de folosit deoarece veți ști ce face fiecare buton în parte. În partea superioară are un ecran iluminat LED care afișează timpul rămas.

Hansa AMM20E80GSNH dispune de 5 nivele de putere, timer (cum am precizat anterior) și funcție pentru decongelarea alimentelor. Acestea pot fi găsite la oricare alt model deoarece sunt caracteristici standarde. De fiecare dată când îl folosiți, puteți utiliza propriul suport rotund în locul unei farfurii deoarece e mai recomandat (e mai robust).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu ocupă mult spațiu, ușor de folosit, e accesibil, design ergonomic, are un aspect plăcut datorită culorii și panoului digital.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez la un astfel de preț.

Concluzie

Cuptorul Hansa AMM20E80GSNH e recomandarea mea iar dacă sunteți o persoană puțin mai zgârcită, există și o variantă ceva mai accesibilă pe alb, dar eu îl recomand pe acesta. Cu acest model nu veți mai folosi aragazul pentru a încălzi mâncarea, iar datorită faptului că e un aparat cu microunde, va încălzi/dezgheța/găti uniform.

Te-ar mai putea interesa