Hansa AMM20E80GNH

Unul dintre cele mai ieftine cuptoare cu microunde de pe piață e acest cuptor cu microunde Hansa AMM20E80GNH. Se recomandă prin puterea de 800W, grill-ul, dar și prin un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea. Garanția sa e de 2 ani și poate fi mărită până la maxim 4 contra unei sume deloc mari. În cazul în care doriți să cumpărați un cuptor electric mic, cred că acest model ar fi ideal deoarece e foarte ieftin și capabil. Interesant e faptul că beneficiază de un excelent raport între calitate și preț.

Poze

Se poate vedea că AMM20E80GNH e de culoare albă și acest lucru e unul caracteristic electrocasnicelor. În partea stângă a aparatului e localizat panoul de comandă și ecranul cu leduri. Nu s-ar putea spune că e chiar un ecran, ci mai repede un display. Butoanele sunt amplasate așa încât să nu creeze confuzie și din acestă cauză cred că și persoanele vârstnice vor folosi în cunoștință de cauză aparatul.

Aparatul

Specificaţii tehnice

AMM20E80GNH e un model apărut nu demult și se recomandă prin prețul său mic și dotările care le incorporează. Nu se poate compara cu un model de 500-600 lei, deoarece detaliile sale tehnice sunt cam intrate la apă, însă e capabil. Nu cred că o să mai găsiți la 200-300 le iun astfel de aparat care să aibă o putere de 800W setabilă pe 5 nivele de putere și alte facilități cum ar fi suportul și funcția de dezghețare.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ieftin; beneficiază de o garanție mare; vine de la un brand – Hansa – recunoscut atât pe plan național cât și internațional datorită aragazurilor și cuptoarelor sale mici de tip electric și pe microunde; fiabilitatea aparatului e una bună și acest lucru se reflectă în garanția sa; vine cu un panou de comandă foarte ușor de folosit de oricine deoarece aparatul are butoane clar delimitate.
Contra: putea avea o putere ceva mai mare și poate că unora le-ar fi convenit și facilitatea de rotisor.

Concluzie

Dacă vrei să-ți prepari de mâncare rapid atunci cred că un astfel de cuptor ar fi de recomandat. Nu costă deloc mult și vine de la un producător în care eu am mare încredere. Garanția sa e un mare plus deoarece astfel suntem asigurați în cazul în care se întâmplă ceva cu aparatul.

Te-ar mai putea interesa