Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa AMM20E80GIH

Cuptorul cu microunde Hansa AMM20E80GIH e un model cu o putere de 800 W, un volum de 20 l, cu grill, control digital și finisaj pe culoarea inox. Aceste caracteristici sunt destul de bune dacă e să luăm în considerare prețul său. Pot spune că e destul de puternic pentru a face față unor sarcini mai mari doar că volumul său e limitat la 20 litri. Datorită grill-ului său puteți găti diverse mâncăruri însă pentru mai multe eficiență vă recomand unul mai scump. Spre deosebire de alte modele în acest buget, acesta e dotat cu control digital și un ecran LED. Spun asta pentru că majoritatea modelelor ieftine dispun de un control mecanic care oarecum îi strică design-ul. Să nu uităm că acesta are un finisaj argintiu/inox care îi dă un plus de eleganță (dacă l-am compara cu unul pe alb). Dacă vă interesează acest mic cuptor, vă informez că AMM20E80GIH are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, caracteristicile sale sunt foarte bune motiv pentru care are un raport eficiență/preț foarte bun. Puterea cuptorului e de 800 W care mi se pare ok pentru o capacitate de 20 litri. Bineînțeles grill-ul e ceva mai puternic (1000 W) că doar cu el veți găti mâncarea. Din poza de sus se poate observa că nu vine cu butoane obișnuite și e dotat cu un panou digital iar în partea superioară are un ecran LED care oferă câteva informații foarte utile.

Pe partea de funcții Hansa AMM20E80GIH vine cu funcție de dezghețare, 5 nivele de putere și protecție copii. Deci aveți posibilitatea să setați după preferințe cât de tare să încălzească mâncarea. Dacă nu aveți neapărat un loc ferit de mânuțele copiilor, acest cuptor dispune de funcția pentru copii care blochează butoanele. Finisajul său e destul de reușit în special că predomină culoarea argintie, iar ușa vine cu sticlă neagră transparentă ca și ecranul LED.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un cuptor compact, eficient (800 W), accesibil, fiabil dar și funcțional (datorită caracteristicilor sale speciale).

Minusuri: dispune de puține funcții.

Concluzie

Hansa AMM20E80GIH se adresează celor care nu gătesc mult sau doresc un aparat accesibil pentru dezghețare/încălzire. Deci e ideal atât pentru studenți cât și pentru cei care nu doresc să folosească aragazul ori de câte ori doresc să încălzească prânzul. Nu ocupă mult spațiu deoarece e vorba de unul de 20 de litri și nu necesită cine știe ce cunoștințe pentru a-l folosi. Nu cred că există o alternativă mai bună în același buget și de aceea vi-l recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu