Hansa AMM20BIMH

Cuptorul cu microunde Hansa AMM20BIMH e unul dintre acele cuptoare care vi le recomand deoarece e ieftin și e unul incorporabil. Mai bine spus, nu veți găsi un model mai ieftin decât acesta deoarece nu se fabrică prea multe și nici nu sunt la modă în România. Având în vedere culoarea sa – inox, se asortează cu orice mobilier și restul incorporabilelor (în caz că și acelea sunt tot pe inox). Cu acesta nu mai trebuie să folosiți cuptorul incorporabil pentru dezghețare sau încălzire. Cu acesta, veți încălzi sau decongela mult mai repede datorită puterii sale și a volumului mai mic. Dar nu e chiar așa de mic, ci e vorba de 20  de litri. Nu trebuie să faceți un efort financiar mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate decentă pentru cei care nu vor să-l folosească pentru a găti mâncare ci doar pentru funcțiile sale elementare. Dar nu vă oprește nimeni să gătiți pentru una sau două persoane deoarece are grill. Pe partea de putere, cuptorul are 800 W iar grill-ul are 1000 W. Consider că e suficient având în vedere că are un volum modest și suficient în același timp. Controlul său e unul mecanic deoarece nu dispune de ecran LED și butoane corespunzătoare. Oferă aceleași funcții ca și unul obișnuit: dezghețare, încălzire, cronometru, 5 nivele de putere etc.

Alături de acesta veți găsi și un suport rotund cu un diametru de 24.5 cm. Dacă nu ați mai folosit un asemena electrocasnic, vă recomand să nu folosiți vase metalice ci doar ceramice ori din sticlă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e dotat cu grill, are un preț destul de competitiv, finisaj elegant datorat în mare parte culorii, fiabilitate crescută, deschiderea uși se face prin apăsarea butonului și e ușor de folosit.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Hansa AMM20BIMH e un aparat ce necesită incorporare, de aceea e bine să faceți comandă la mobilier după ce achiziționați aparatele. Spun asta deoarece trebuie să respectați dimensiunile din manual pentru ca spațiul din mobilier să fie suficient, adică nici prea mic dar nici prea mare (că dacă e prea mare arată urât). Puteți deschide ușor ușa printr-o apăsare de buton și nu are mâner ca și cele obișnuite. Deci cred că v-am dat destule motive  pentru a-l alege pe acesta și nu altul.

Te-ar mai putea interesa