Hansa AMM20BIH

Hansa AMM20BIH e un cuptor cu microunde de tip incorporabil util acasă, dar și pentru un restaurant (fie că e mic sau mare). Nu costă deloc mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand de renume, are o garanție mare, poate fi ușor montat și vine cu facilitatea de grill… pe lângă multe alte facilități.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată. Nu e maroniu, ci e de culoare inox-gri. Spre deosebire de un cuptor cu microunde normal, acesta e foarte diferit pe partea de aspect. Din poză se poate vedea că e ca un tanv, adică foarte robust și cu impresia că nimic nu-l poate strica.

Cuptorul
Cuptorul

Specificaţii tehnice

Modelul AMM20BIH care e prezentat în acest articol și poza de mai sus e un model nou care e foarte capabil. Vine cu o putere deosebit de mare de 800W, iar cei 1000W se referă la puterea grill-ului deoarece are și această facilitate. După cum v-ați dat seama din introducere, e vorba despre un model care poate fi incorporat. Astfel, poate te interesează lățimea sa care e de 60 centimetri.
Pe lângă cele 8 programe și facilitatea de grill, acest aparat are mai multe funcții printre care se numără și cea de dezghețare. Despre puterea sa trebuie spus că poate fi reglată pe diferite nivele, așa că cei 800W reprezintă o putere maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul deosebit de bun; capacitatea cuptorului e de 20 de litri, adică e una modică; vine cu diferite accesorii printre care se numără sportul rotund; culoarea – inox – e una plăcută și din această cauză cred că aparatul se va integra foarte bine în bucătăria dvs. alături de alte aparate electrocasnice.
Contra: nu vine cu facilitatea de rotisor.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Poate v-ați săturat ca aparatele să stea aiurea și să nu arate așa de bine, iar alegând o soluție incorporabilă alegeți ceva ce o să arate bine în bucătărie și care s-ar putea să treacă neobservat.

Te-ar mai putea interesa