Hansa AMG20E70GVH, cuptor ieftin cu grill

Cuptorul cu microunde Hansa AMG20E70GVH e o alegere bună deoarece la un așa preț nu prea sunt multe modele de 900W și cu grill. Deasemenea, capacitatea acestui model e cât media – 20 l, dar există multe modele cu volum peste 20 litri dar poate că nu au grill ca și acesta. Poate vă întrebați la ce ar putea fi bun o astfel de dotare, ei bine, cu ajutorul grill-ului puteți găsi cantități modice de mâncare. Deci oferă un plus de funcționalitate pentru cei care nu folosesc aragazul și nu vor să facă prea multă murdărie prin bucătărie. Aceste tipuri de cuptoare se adresează tuturor având în vedere ce pot face și cât costă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată cam ca și restul modelelor de la acest producător însă cu mici diferențe datorită tipului de control și funcțiilor.

Așa arată

Are o capacitate de 20 litri care e suficientă pentru a găti sau încălzi mâncare pentru două persoane. Puterea cuptorului e mai mult decât suficientă deoarece o raportăm la volumul său – 900W. Multe modele oferă 700 și 800W, dar un plus de putere vă ajută să câștigați timp. Are un număr mare de programe și nu le voi mai enumera deoarece probabil le știți. E vorba de 9 programe care sunt însoțite de funcții pentru ajustare temperatură ori timp de încălzire. Grill-ul acestui model de cuptor e destul de bun deoarece e din quartz ca și la majoritatea cuptoarelor.

La interior are un suport pe casă așezați vasele cu mâncare și care are un diametru de 24.5 cm (ca să vă faceți o idee despre cât de încăpător e cuptorul). În mare e un aparat reușit care nu trebuie să lipsească din bucătăria voastră, iar alternative pot fi doar modelele de la acest producător în special dacă țineți la un anumit buget (deci vreți ceva mai ieftin și bun).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de folosit, are grill, afișaj LED, preț destul de atractiv pentru ce oferă, putere mare etc.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Hansa AMG20E70GVH e o recomandare pentru cei care doresc să dezghețe mai repede alimente, să încălzească mâncarea sau care vor să gătească ceva în cantități reduse. Bineînțeles există multe rețete pe internet care vă pot fi de folos în special dacă nu ați mai avut un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa