Hansa AMG20E70GIVH, cuptor microunde

Cuptorul cu microunde Hansa AMG20E70GIVH e unul din puținele modele accesibile de pe piață care oferă grill și un volum de 20 litri. Nu vine cu control complet electronic, adică vine cu un buton rotativ. Dar are un ecran LED , multe butoane care vă ușurează alegere programului sau funcției dorit(e). Avantajul unui cuptor cu grill e acela că poate găti mâncare care are în conținutul său carne dar și alte alimente care nu pot fi gătite la puterea microundelor. Însă, dacă nu veți găti cu el, ci doar veți dezgheța alimente, veți încălzi mâncare sau prepara mâncare ușoară. Are un aspect plăcut și nu ocupă mult spațiu că doar are 20 litri. AMG20E70GIVH are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Hansa AMG20E70GIVH e suficient de încăpător pentru un cuptor cu microunde dar se adresează gătitului pentru maxim două persoane. Dacă vreți să faceți mai multă mâncare fie optați pentru cuptorul aragazului fie pentru un cuptor mai mare. Dar există și posibilitatea gătitului consecutiv. Puterea cuptorului e de 900 W iar cea a grill-ului e de 700 W. Probabil că un grill mai puternic era binevenit, dar la un așa preț nu avem prea multe pretenții. Dacă aveți un buget generos, optați pentru unul de 23 litri cu grill de 900-1000W și nu veți avea nici cea mai mică problemă.

Puteți face cam orice: dezgheață, încălzește și vine cu timer (cronometru). Timerului cu ecran e mult mai util deoarece poate fi supravegheat de la distanță mai mare față de cel mecanic. Pe lângă aceste funcții standard mai are și altele. Ca oricare aparat similar și acesta are suport rotund de 24.7 cm (în diametru). Dacă nu ați mai folosit un astfel de cuptor, să nu introduceți vase metalice în el ci doar ceramice sau de sticlă. Bineînțeles, să nu puteți mâncarea direct pe acel suport rotund ci folosiți un vas sau o farfurie. Culorile sunt foarte bine alese iar combinația negru cu argintiu e bine aleasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil,se descurcă decent în bucătărie, are grill și control electronic.

Minusuri: la un așa preț, nimic.

Concluzie

Acest Hansa AMG20E70GIVH e un model ușor de folosit datorită controlului electronic și vi-l puteți permite fără a face nici un efort financiar. Totuși există alternative cu multe funcții speciale, cu volum mare și design foarte elegant. Dacă nu vreți să dați prea mulți bani și vreți unul simplu, acesta e acela.

Lasă un comentariu