Hansa AMG17M70VH, cuptor cu microunde de 17l

Dacă te interesează un cuptor cu microunde marca Hansa atunci acest Hansa AMG17M70VH ar fi o recomandare din partea mea. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » deloc mare, iar în acest moment beneficiază și de o reducere de 20%. Principalele sale atuuri ar fi capacitatea de 17 litri, puterea de 700W și faptul că poate fi utilizat cu ușurință de oricine.

Aspect

E un model de culoare albă, iar faptul că e un model compact se poate vedea din imaginea de alături. Cred că se poate vedea cu ușurință că acest model e dotat cu un panou de comandă mai mult decât simplu, iar mai mult trebuie să știți că e unul controlat mecanic.

Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

AMG17M70VH e un model nou apărut pe piață, fiind caracterizat de simplitatea sa în utilizare, dar și funcții. Nu are grill sau rotisor, ci doar timer, iar din această cauză o să-l puteți utiliza fără prea mari probleme. Puterea cuptorului e de 700W, lucru menționat și anterior, iar volumul e unul mai mult decât decent de 17 litri.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că are un volum mare, iar puterea e numai bună. Nu trebuie neglijată nici fiabilitatea care la acest model e excelentă datorită faptului că e un aparat așa de simplu că nu are ce să se strice la el, iar dacă se întâmplă ceva inevitabil atunci există garanția. Normal că dacă dispui de un buget mai mare poți să-i extinzi garanția până la maxim 4 ani aici.
Din păcate acest model nu vine cu prea multe funcții, dar așa nu o să întâmpinați probleme în utilizarea sa.

Concluzie

Dacă ești student ori faci parte dintr-o categorie socială cu un buget redus atunci acest model ar fi numai bun pentru tine. Nu vine cu acele facilități premium cum ar fi grill-ul, dar nici nu ai nevoie de ele deoarece așa aparatul costă mult mai puțin și e mai ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa AMG17M70VH, cuptor cu microunde de 17l”

  1. Il am si eu de ceva timp si l-am luat tocmai datorita faptului ca are putine butoane si poate fi folosit de oricine fara sa citesti manualul.

Comentariile sunt închise.