Hansa AMG17E70GVH, cuptor microunde

Cuptorul cu microunde Hansa AMG17E70GVH e unul de 17 litri dotat cu grill și diverse funcții interesante. Având în vedere că e unul ieftin nu puteți avea pretenții la pra multe de la el dar cu siguranță poate să dezghețe, încălzească sau să gătească eficient o cantitate modică de alimente sau mâncare. Se adresează celor care nu vor să dea prea mulți bani pe unul și nu sunt interesați prea mult de volumul său. Cu siguranță unul de 23 de litri poate gătii mai mult și are ceva mai multe funcții. Eu însă îl recomand pe acesta deoarece are un design ergonomic, nu ocupă prea mult spațiu și nu costă mult. AMG17E70GVH are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Puterea cuptorul e de 700 W pe când grill-ul e de circa 900W. Îl consider suficient de puternic pentru a găsi anumite mâncăruri. Panoul de comandă nu e unul electronic, însă vine cu multe butoane cu care se pot alege programele are 9 programe) și nivelul de putere. În funcție de cât de repede vreți să termine, va trebui să alegeți puterea corespunzătoare. Dintre acele programe și funcții amintesc: dezghețare, reîncălzire, timer, semnal sonor, ceas și 9 nivele de putere. Deci nu vine cu convecție și curățare cu aburi dar aceste dotări nu pot fi găsite la cuptoarele obișnuite, ci mai degrabă la cele scumpe. Design-ul e decent iar combinația de culori alb-negru e bine aleasă. Chiar și greutatea e decentă pentru dimensiunile sale – 11 kilograme. Hansa AMG17E70GVH are specificații tehnice bune și nu văd de ce nu ați opta pentru el.

Dacă luăm în considerare prețul și dotările, veți găsi alternative cu un design diferit, însă dotările sunt relativ același. Pentru a beneficia de caracteristici mai bune, aveți nevoie de un buget puțin mai mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un gril puternic, preț atractiv, avertizare la terminare program și altele.

Minusuri: volum mic.

Concluzie

Acest cuptor Hansa AMG17E70GVH e o soluție accesibilă pentru cei care nu au mai avut așa ceva. E un adevărat ajutor atunci când vine vorba de încălzitul sau dezghețatul alimentelor. Nu știu dacă veți găti cu acesta deoarece volumul nu vă permite să introduceți prea mult în incinta sa, dar grill-ul de 900W mi se pare suficient de puternic pentru a găti mese mai mici (pentru una sau două persoane).

Te-ar mai putea interesa