Hannspree SV42LMNB

TV LED Hannspree SV42LMNB este un TV cu LED (mai exact LCD LED) care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O alternativă ar fi un SL40UMNB sau un SJ42DMBB care e puţin mai ieftin. Îl recomandă preţul modic, tunerul DVB T/C, playerul integrat şi diagonala care e ideală pentru vizionat filme Blu-ray, meciuri sau jocuri de pe consolă. SV42LMNB e un televizor LED LCD dintre cele noi de la Hannspree şi a apărut de ceva timp şi în România. Hannspree e o marcă taiwaneză şi este cunoscută pentru televizoarele, laptopurile şi tabletele sale de calitate, dar şi ieftine. Seria SJ era una mai slabă, iar această serie SV este una dintre cele noi care vine cu ecrane LED şi nu cu tub catodic sau LCD. Este concurentul principal pe piaţa televizoarelor pentru LG şi Samsung care sunt foarte populare, dar şi scumpe. Arată mai mult ca generaţiile trecute şi decât televizoarele din generaţia nouă de la LG sau Samsung.

Poze

Logo
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

SV42LMNB este un televizor de 42 de inci, adică 106 centimetri şi e de tip TFT LED. Aspectul imaginii e 16 pe 9 şi suportă filme Full HD graţie rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli. Timpul de răspuns e de 6,5 milisecunde, luminozitatea e de 450 candele pe metru pătrat, contrastul de 4 milioane la 1, are tuner TV digital, 3 HDMI-uri şi player multimedia. Nu excelează prin detaliile sale tehnice pe cât de mult impresionează designul său care este unul extraordinar.

Păreri pro şi contra

Pro: are player multimedia pe USB, tuner digital, HDMI, rezoluţie Full HD, diagonală mare şi luminozitate foarte bună.
Contra: firma este anonimă şi nu are suport pentru Internet.

Preţuri

Costă circa 2000 lei şi este un televizor destul de ieftin şi capabil. Acest preţ este şi cel mai mic şi-l găsiţi doar la acel magazin online. O alternativă la SV42LMNB ar fi un SL40UMNB care e ceva mai ieftin şi mai puţin dotat.

Concluzie

Dacă vrei un televizor ieftin şi bun atunci acest televizor LED Hannspree SV42LMNB este unul cu dotările esenţiale la un preţ fără concurenţă. Cum am zis de câteva ori în acest articol, acest TV impresionează prin design. TV-urile celor de la Samsung erau cu design de nota 10, dar acum se pare că Hannspree îi va lua. Deoarece are HDMI, ecran LED şi rezoluţie Full HD, acest TV va fi apreciat de cei care vor să-l conecteze la o consolă PS3 sau XBOX.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Hannspree SV42LMNB”

 1. Buna,

  Tocmai m-am intors de la Flanco unde am pierdut doua ore si eu si angajatii incercand sa facem acest tv sa vada HDD extern (s-au testat 3 HDD-uri fara succes). De pe stick usb NU a reusit sa imi citeasca nici un film, am incercat .avi si ia doar sunetul. Imi place foarte tare designul si pretul si as vrea sa stiu daca problemele de mai sus se pot rezolva din setari si n-or fi stiut baietii de la Flanco sa il mestereasca.
  Multam fain pt timpul acordat.

 2. Probabil că este un player integrat care suportă redarea doar audio. Playerele astea integrate sunt foarte neperformante şi e posibil să suporte doar partiţii sau memorii de maxim 4-8 giga.

 3. Buna,

  Multumesc frumos pt raspuns.
  Da, este adevarat, a redat doar sunetul. Insa stick-ul USB de pe care am incercatera de 2 gb, deci nu depasea puterea maxima de acceptare declarata si pe fisa tehnica a acestor televizoare (exact cum ati zis si dvs: max 4 giga). Nu exista nici o modalitate sa-l fac sa-mi citeasca filme de pe stick?

 4. aceeasi problema o am si eu cu un tv led hannspree sv32lmnb,asteptam eventuale mesaje de la cei ce mai au asemenea tv-uri,nu citeste filmele de pe stick imi spune caci codecul nu este necorespunzator.Ce as putea face in acest caz. ms

 5. Maria sunt detinator de un Hannspree de 3-4 ani si abia dupa un an am descoperit ca nu trebuie sa te bazezi in ceia ce scrie la fisa tehnica. De exemplu la mine scria printre altele ca e HD , intrare HDMI, are CI…. In practica cand intru pe un program HD amesteca culorile si sacadeaza, nu imi gaseste nici un program pe digital fapt care automat duce la inutilitatea CI-lui…. ce sa mai am fost dezamagit total. A fost si vina mea ca nu am fost atent (si circa un an la inceput nu am incercat toate functiile), insa sa scrii una in cartea tehnica si sa ai alta e diferenta mare. Apropo la mine iar un disconfort e ca daca vrei tu sa fixezi programele pe anumite canale iti trebuiesc cateva ore bune sa faci operatiunea.

Comentariile sunt închise.