Hannspree SU4100

Acest cu Intel Dual Core SU4100 şi cu diagonala de 12,1 inci este mai mult notebook decât netbook sau mini laptop datorită configuraţiei bune. În acest review, îţi voi arăta cât bun este acest notebook şi dacă îşi merită banii. Acest notebook este ideal pentru cei ce lucrează pe teren, deoarece este mic şi poate fi un gadget portabil destul de performant. Eu recomand un asemenea laptop datorită preţului accesibil. Decât un netbook cu procesor solo core care ar fi ceva mai mic dar mult mai slab din punct de vedere al performanţei, mai bine un laptop Hannspree cu SU4100 şi ecran de 12,1 inci.

Preţ şi poze

Acest notebook Hannspree este doar într-o singură configuraţie şi în 2 culori (negru şi roşu lucios) după mine destul de interesantă:
Cu procesor Intel Pentium Dual Core SU4100 la 1.3GHz, la

Deschis
Închis şi deschis

Configuraţia notebook-ului este una decentă şi conform preţului: ecran LED de 12.1 inci la o rezoluţie de 1366 x 768, RAMi DDR 3, hard disk SATA de 320 GB, placă video integrată Intel GMA 4500MHD, difuzoare stereo, cititor de carduri, webcam de 1.3 MP, microfon, mufă 3.5mm pentru căşti, HDMI, 3 USB-uri 2.0, RJ-45, VGA, Wi-Fi, bluetooth.

Hannspree are o greutate de 1.54 kg şi pachetul include o husă pentru notebook.

Plusuri şi minusuri

Plusuri la acest notebook Hannspree ar fi faptul că este mic, uşor, are conexiune HDMI, procesor SU4100  performant (dual core) de la Intel, memorie RAM de 2 giga şi de tip DDR3. Cel mai tare este că vine cu husă.

Dar, minusurile acestui laptop Hannspree cu Su4100 sunt ecranul prea mic pentru unii (cine şi-l cumpără îl ia pentru că are ecran mic 😉 ), ecranul glossy (ca la majoritatea laptopurilor) în care-ţi vezi reflexia. Are un ventilator care este puţin cam gălăgios, iar tastatura se pare că are caractere speciale ungureşti, dar cu ce te-ar putea încurca asta?

În rest, dacă e să comparăm minusurile şi plusurile atunci vedem că minusurile sunt neimportante şi subiective, iar acest notebook Hannspree sau mai bine spun acest mini laptop este unul bun, dacă nu cel mai bun de pe piaţă.

Nota 10

I-am acordat această notă datorită specificaţiilor. Design-ul notebook-ului este unul reuşit, diferenţele dintre acesta şi netbook-ul sunt minore. Acesta este probabil singurul laptop ce arată ca un netbook, şi este unul reuşit. Decât un Asus Eee PC cu acelaşi preţ mai bine un astfel de laptop Hannspree cu SU4100, pe care-l recomand.

Te-ar mai putea interesa