Hannspree ST28FMMR

Unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piaţă este acest TV LCD Hannspree ST28FMMR care are 70 centimetri şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vine ca o alternativă cu o diagonală de 28 inch la Hannspree SJ22DM care are 55 de centimetri.

Poze

Din poze puteţi vedea că arată ca un măr.

Din faţă
Din spate

Specificaţii tehnice

Hannspree ST28FMMR este un TV LCD de 27,5 inci cu suport Apple TV, format imagine 16 pe 10 şi rezoluţie Full HD (1920 pe 1200 pixeli). Timpul de răspuns al lui ST28FMMR este unul de 3-5 milisecunde şi e unul foarte bun. Luminozitatea e de 400 candele pe metru pătrat, iar contrastul de 800 la 1, respectiv 10000 la 1. Are tuner TV de tip DVB-T MPEG4 şi va fi util unor persoane deoarece nu vor mai avea nevoie să cumpere un receptor în unele cazuri. Pe partea de conectivitate are 3 HDMI-uri, SCART şi alte conexiuni utile. Trebuie să ştiţi că are sunet de 10W pe două canale, dar probabil că e mai bun un sistem profesional ataşat la acest TV.

Păreri pro şi contra

Pro: Hannspree ST28FMMR e ieftin (are un preţ de 1099 lei), arată destul de bine, are tuner digital, poate reda fidel filmele Blu-ray şi are 3 HDMI-uri.
Contra: nu e LED. Dar, asta nu însemnă că acest Hannspree ST28FMMR nu e bun. Claritatea imaginilor ca pe televizoarele LED se poate obține prin setarea corectă a luminozității.

Concluzie

Dacă vrei să-ţi cumperi un TV ieftin, dar care să fie LCD atunci acest TV LCD Hannspree ST28FMMR ar fi una dintre cele mia ieftine variante.
Hannspree ST28FMMR este destul de bun şi pentru a juca un joc pe PS3 deoarece are HDMI şi un timp de răspuns de 3-5 milisecunde care e destul de bun. Şi pentru ca jocurile să fie afişate la o calitate mai mare vine în ajutor rezoluţia Full HD.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Hannspree ST28FMMR”

  1. Hannspree ST28FMMR este in opinia mea un televizor mai mult decat bun si il recomand. Firma este noname, dar e un televizor ieftin care vine cu o multime de dotari.

  2. Nu prea contează firma. Mai mult contează componentele care sunt în acest aparat și am impresia că sunt aceleași ca în televizoarele scumpe.

  3. Am vrut sa-l iau pe acesta dar au luat pana la urma un Hannspree de 81 de centimetri deoarece am o camera mai mare si nu stiu daca asta nu era cam mic.

Comentariile sunt închise.