Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hannspree ST286MAB Soccer

Dacă ești în căutarea unui televizor LCD ieftin și performant atunci ar trebui să iei în considerare achiziția unui TV LCD Hannspree ST286MAB Soccer. Este foarte asemănător ca specificații cu Hannspree ST28FMMR, dar are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă sunteți o persoană pasionată de fotbal sau aveți pe cineva pasionat de fotbal în familie și vreți să-i faceți un cadou atunci probabil acesta ar fi cel mai bun cadou pentru un microbist.

Poze

Un TV minge

Din lateral

Specificaţii tehnice

Acest Hannspree ST286MAB este un LCD TV de 27,5 inci care e capabil de a reda filme Full HD (are o rezoluție de 1920 pe 1200 pixeli). Luminozitatea ecranului lui ST286MAB e de 400 candele pe metru pătrat, contrastul de 100 mii la unu, timpul de răspuns e de 3 milisecunde, are HDMI și două difuzoare de 10 W fiecare.

Păreri pro și contra

Pro: Hannspree ST286MAB are un timp de răspuns destul de bun – 3 milisecunde, costă puțin sau are un preț modic 1199 lei și are dotări de ultimă generație care sunt esențiale. Un alt plus ar fi faptul că este perfect pentru un microbist.
Contra: prețul mi se pare cam mare pentru acest ST286MAB având în vedere că nu are un ecran cu iluminare LED.

Concluzii

Televizorul LCD Hannspree ST286MAB este una dintre cele mai bune alegeri dacă dorești să achiziționezi un TV de 70 centimetri care să fie cu ultimele dotări la bord, aproape ultimele dotări.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alex

    In viata mea nu am vazut un televizor mai ciudat ca acesta, dar daca esti microbist atunci trebuie sa ai asa ceva la palmares.

  • Naşul

    ST286MAB nu este ciudat, ci mai special. 🙂

Lasă un comentariu