Hannspree SL32UMNB

Acest televizor LED Hannspree SL32UMNB vine ca o alternativă LED la SJ32DMBB care are tot 81 centimetri, dar e LCD și e mai ieftin. Îl recomandă faptul că este un televizor cu ecran LCD-LED de 80-81 centimetri (adică 31,5-32 inci), aspectul imaginii de 16 pe 9, rezoluție 1366 pe 768 pixeli (ideală pentru filmele HD), un timp de răspuns de 6,5 milisecunde (destul de bun pentru jocurile pe consolă), luminozitate de 420 candele pe metru pătrat, HDMI, tuner digital și multe altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Logo
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Hannspree SL32UMNB e un TV cu ecran LED. Iar, dimensiunea diagonalei lui SL32UMNB e de 31,5 inci. Contrastul e de un milion la 1 şi de 4000 la 1, iar unghiurile de vizibilitate sunt 178/178 pe orizontală şi verticală. Foarte important pentru Hannspree SL32UMNB e faptul că are tuner digital integrat care e de tip DVB-T şi DVB-C cu suport MPEG4. Are cele mai importante conexiuni printre care HDMI şi VGA. Sunetul este reprezentat de două difuzoare de 6W fiecare şi e destul de bun.

Păreri pro şi contra

Pro: SL32UMNB e un televizor de ultimă generaţie cu un preţ acceptabil (1150 lei), ecran de o dimensiune OK, e LED, are HDMI şi suport pentru filme HD.
Contra: nu are rezoluţie Full HD.

Concluzii

Televizorul LED Hannspree SL32UMNB este un televizor de ultimă generaţie destinat persoanelor care nu sunt interesate neparat de televizoare cu Internet, wireless şi 3D, şi vor un televizor tradiţional bun şi ieftin. Îl recomandă faptul că vine de la un producător nou dar care s-a remarcat prin produse de calitate (laptopuri, mini laptopuri, tablete şi televizoare), că are o diagonală mare (de 81 centimetri), că ecranul e LED (culorile sunt mai vii şi consumul de energie electrică este ceva mai mic) şi că suportă filmele şi programele 720p.

3 comentarii la „Hannspree SL32UMNB”

  1. Arata bine si specificatiile sunt impresioante dar ma tem de firma asta de care nu am mai auzit.

  2. Hannspree SL32UMNB este un televizor bun, iar firma Hannspree este anonimă, dar vine cu produse bune şi cu preţuri mai mici decât competitorii lor (LG, Sony, Philips, Samsung etc).

  3. Salut! Am achizitionat deja un tv dar nu ma descurc cu setarea programelor. Adica nu pot ordona programele asa cum doresc eu. Am inceput sa le invat deja locatia automata, dar totusi parca mi-ar fi drag sa le pot ordona personal. Stii cumva pasii, caci din meniu nu am reusit sa gasesc nimic de salvare (save 1,2,3…) Multumesc anticipat

Lasă un comentariu