HANNspree SK32TMNB

Un nou televizor în gama magazinelor online este un televizor LCD HANNspree SK32TMNB care are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care e destul de asemănător cu SL32UMNB tot de la Hannspree. Ți-ai lua un SK32TMNB deoarece oferă posibilitatea de a-l monta pe perete, rezoluția ecranului e optimă pentru vizionarea filmelor HD, are tuner digital și player multimedia integrate și o mulțime de alte caracteristici. E bun pentru persoanele tinere, dar și pentru cele mai bătrâne care nu prea sunt familiarizate cu tehnologia de ultimă generație și pot spune că are meniuri ușor de navigat.

Poze

Logo
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

HANNspree SK32TMNB are ca detalii tehnice un ecran de 31.5-32 inci care e de circa 80-81 centimetri, rezoluția HD de 1366 pe 768 pixeli și un timp de răspuns de 6,5 milisecunde. Contrastul e de 3000 la 1, iar luminozitatea de 420 candele pe metru pătrat. La partea de sunet are două difuzoare care în total au 16 W. Mai trebuie știut că are player multimedia și tuner digital integrate. Playerul va reda aproape orice tip de fi;ier media, inclusiv mkv. Pe partea de conectivitate are USB, HDMI (două) și altele. USB-ul este folositor playerului multimedia care va reda o multitudine de formate media de pe memorii USB su harduri externe. Greutatea lui HANNspree SK32TMNB e una modică de circa 10 kilograme, iar consumul de curent e de circa 105 W și 0,5 W în mode de veghe.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine, prețul este mai mult decât acceptabil, iar caracteristicile tehnice îl fac un concurent pe măsură pentru alt televizoare de la LG sau Samsung. Designul noilor televizoare Hannspree este foarte reușit și aș putea spune că această firmă poate concura cu succes cu Philips sau LG pe partea de design.
Contra: ecranul nu e LED, iar rezoluția nu e Full HD.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1099 lei este un preț aproximativ pentru acest televizor HANNspree SK32TMNB și sunt de părere că un preț mai bun nu o să găsiți pentru un TV de o asemenea diagonală. SL32UMNB vine ca o alternativă LED care are circa același preț și design. E aș recomanda să cumpărați varianta LED deoarece imaginea e ceva mai luminoasă, are culori mai vii, iar consumul de curent e cu până la câteva zeci de procente mai mic.

Concluzie

Televizorul LCD HANNspree SK32TMNB este pentru persoanele care vor un televizor ieftin, simplu, dar cu câteva dotări de ultimă generație cum ar fi rezoluția HD și playerul multimedia care e integrat.

Te-ar mai putea interesa