Hannspree SJ42DMBB

O alternativă mai ieftină la SV42LMNB e televizorul LCD Hannspree SJ42DMBB care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Îl recomandă simplitatea în utilizare, şi dotările de ultimă generaţie cum ar fi ecranul LCD, tunerul digital, rezoluţia de 1080p (perfectă pentru filmele Blu-ray), HDMI-urile şi altele.

Poze

Logo
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Hannspree SJ42DMBB este un TV care înglobează tehnologie LCD. Sunetul e la fel de bun ca şi la televizoarele altor mărci şi are per total 20W RMS. Diagonala ecranului lui Hannspree SJ42DMBB e de 106 centimetri care are un ecran LCD cu o luminozitate de 450 candele pe metru pătrat şi un timp de răspuns de 6,5 milisecunde. Contrastul nativ e de 4000 la 1, iar calitatea imaginii e Full HD deoarece are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli. Despre SJ42DMBB mai trebuie ştiut că are şi un tuner digital de tip DVB-T, iar pe partea de conectivitate are HDMI, Scart şi altele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are un preţ mediu, are o diagonală de 106 centimetri, stă bine la capitolul imagine şi sunet. Un alt plus ar fi rezoluţia de 1920 pe 1080 pixeli care e perfectă pentru filmele de tip Blu ray.
Contra: nu are ecran LED şi player multimedia. Din păcate şi timpul de răspuns pare cam mare şi nu ştiu dacă acest televizor le va fi prea util celor care ar vrea să se joace un joc de pe PlayStation ori Xbox 360 pe el.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1799 lei este un preţ aproximativ pentru acest televizor Hannspree SJ42DMBB de ultimă generaţie şi probabil că în câteva luni preţul va scădea cu vreo 100 de lei. SV42LMNB este un alt TV de la Hannspree care are detalii tehnice similare şi câteva în plus, iar preţul este ceva mai mare. Dacă ar fi să facem o comparaţie între aceste două televizoare atunci ar trebui să ştiţi că principalele diferenţe sunt tipul ecranului şi puterea consumată de televizor. Astfel, televizorul mai scump are un ecran LED şi un consum mai mic de energie, dar nu cu mult. Alternativa ar şi player multimedia integrat şi un tuner digital ceva mai capabil.

Concluzie

Un televizor LCD Hannspree SJ42DMBB este pentru cei care vor un televizor clasic şi nu au nevoie de un TV de fiţe cu ecran 3D, conexiuni pentru Internet, browser web şi alte funcţii oarecum inutile lor. Diagonala şi rezoluţia Full HD în vor face un televizor perfect epntru cei care urmăresc meciuri sau filme seriale.

Te-ar mai putea interesa