Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hannspree SJ22DM

Acest televizor LCD Hannspree SJ22DM de 55cm este unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piaţă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plusuri şi minusuri

Pro achiziţia acestui TV ar fi preţul mic, garanţia, faptul că este LCD, HD şi pentru că are HDMI.
Contra achiziţiei acestui aparat sunt mărimea cam mică (doar 55 centimetri) şi faptul că nu este Full HD. Un alt minus ar putea fi lipsa player-ului media, dar multă lume nu foloseşte aşa ceva.

Poze

Şi câteva poze cu acest TV, oarecum anonim.

Acasă

Conexiuni

Specificaţii tehnice

Acest televizor LCD Hannspree SJ22DM de 55 centimetri este unul cu tehnologie TFT LCD şi are ieşire sunet de 2 x 3 W RMS. Luminozitatea este de 350 candele pe metru pătrar, iar timpul de răspuns de 5 milisecunde. Calitatea imaginii este HD, cu un aspect al imaginii 16 pe 9, rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli şi contrast nativ de 800 la 1.
Nu are player multimedia integrat, dar are intrare PC (D SUB), mini jack, HDMI, SCART şi RCA.

Concluzii

Preţul acestui Hannspree SJ22DM este undeva la 649 de lei, deci e cel mi ieftin LCD.

Nota 9 este nota pe care i-o dau, dar nu ştiu dacă merită această notă (poate 8+) având în vedere că vine de la un producător mai necunoscut şi că nu are suport FullHD (1080p).

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Aurel

    La 699 lei este cel mai ieftin LCD posibil. L-am cumparat pentru camera copiilor si pot spune ca sunt fericiti cu el. Daca vreti un televizor pentru cei cu mai putine pretentii atunci acesta este mic si ieftin. Cel mai ieftin si mic LCD posibil.

  • Naşul

    La acest preț care-l are Hannspree SJ22DM nu mai există nimic din punct de vedere calitativ care să-l întreacă.

Lasă un comentariu